Nia, Вярвам, че страха от сблъсъка с реалността в болниците, причинява вторични конфликти, но не при всеки, тъй като не е задължително всеки да се изплаши. Не вярвам, че метастазите специално при рак на яйчника са на 100 % следствие на вторични конфликти, тъй като и ти си обяснила добре точно за този вид рак.nia написа:Вяра,
От поста ти разбирам, че вярвяш на традиционната медицина, че в тялото ни съществуват „лоши клетки”, както и че химията забавя развитието им ...., а не вярваш на ГНМ, че страха от сблъсъка с реалността в болниците причинява вторични конфликти ... странна птица си ти ..., а иначе ти самата се лекуваш с алтернативни методи .
Истината е, че не разбирам много добре ГНМ. Нямам в момента нужното време да чета задълбочено по въпроса. Не разбирам например, защо наричат туморите лечебна фаза и какво им е лечебното, след като пациентите умират, дори и да не им е правена операция /познавам такива хора/ Не разбрирам с какво туморът подпомага лекуването на психологичния конфликт, след като е факт, че ако конфликния шок не се премахне, човек умира. Кажи ми с какво са полезни тези тумори и няма да ги наричам лоши клетки?
Прочетох всичко от ГНМ за рак на яйчника. Човекът обясняваше, че туморът не би трябвало да се оперира, а ако конфликтът е "огромна загуба или страх от загуба на съпруг, това било нещо, което ако не е огромно и не пречи не бивало да се оперира. Обратното, то било източник на толкова много естроген, че жената изглеждала с 10-15 години по-млада. И това било целта на Природата, тя да привлече противоположния пол, с цел внимание/ ако е лишена от такова/, или поколение /в следствие на загубата на дете/. Това било нещо, за което трябвало да поздравим пациентката.
Да, ама това нещо вече е изрязано, няма го. А и дори и да си нарастваше, не знам дали, ако жената не изчисти конфликтния шок от мозъка си, този тумор ще и помогне по някакъв начин.
А и ако се убеди, че химиотерапията не помага, и не направи такава, не е ясно как ще се развият след това нещата и дали няма да се обвинява по ?-са
тук няма връзка с вторични конфликти, в следствие от химитерапии и болници, нали така?За рака на гърдата, ако прочетеш повече (ГНМ – нямам къде другаде да те пратя) ще разбереш защо процента на излекуване е толкова добър, а за рака на яйчниците (пак според ГНМ) вече ти обясних защо е толкова лош
Напротив, казах и за ГНМ и какво казва по въпроса за заболяването и. Казах и, че аз мн. съжалявам, че нямах нужния опит, когато експериментирахме навремето, но мога да я запозная с мн. добри ТЕС терапевти, които да и помогнат да премахне причината. Тя каза "Не, в никой случай" Казах и, че ако промени мнението си съм насреща. И толкова.Не съм против вярата на жената, а против това, че е приела химиотерапията за панацея, просто защото не познава други гледни точки.