Очаквам мнения и коментари!
Всъщност аз вече като домакин мога най официално да Ви поканя за уикенда 28-29май на Люляците!vqra написа:Ето така стават маяците!гената написа:Един филм/една история която силно ме развълнува-споделям я с вас!
http://setitv.com/index.php?option=com_ ... &Itemid=13![]()
![]()
![]()
А иначе, ще ходим в Габрово, то се е видяло! Предлагам среща на форумците там, а за организатор - Гената!
Мисля,че колкото повече успехи и практика имам върху себе си,ще е по лесно после с другите,а и така ще бъда още доста по убедителен.ivangp написа:Забележете че се говори за учени, т.е. "знаещи" хора, и експерти,а т.е. пак "знаещи" хора. А такова животно, както всички "знаем", нема.
Учен е човек който е учил и научил това дето го е учил, а не човек, който знае всичко по даден въпрос.
Моето мнение е,че ракът на дебелото черво се причинява не от седене в офис, а от пребиваване в офис. Т.е. от стреса натрупан в офиса и неизчистен с движение, физически упражнения или ТЕС например. А не от седенето на стол в офис или извън офис.
Изобщо защо ги четеш тези неща Гена и кога намираш време да ги четеш. Има къде къде по-ползотворни занимания. Като ПЕАТ например. Още ли не си го прилагал? И ако не, какво чакаш? Може би рак на дебелото черво.![]()