Така както казах в другия подфорум реших да споделям как вървят при мен нещата. Правя предизвикателството за злокачествено кожно образувание.След 10 дневно тесане направих следните наблюдения:
-имам леко влошаване на състоянието на образуванието- не знам дали е нормално това ,но определено има промяна във външния вид.
-там където се потупвам по лицето се изприщих- малки червени пъпчици между веждите,над горната устна и брадичката.
- още не съм се тесала за емоции,но отделям поне по един час на ден за самосъзерцаване- започнах да си припомням някои неща от миналото и да си ги записвам и определено имам някакво раздвижване на емоциите, дотолкова че през останалото време започнах да съм леко отнесена и започнах да чувствам нещо като носталгия към миналото,нещо като съжаление за неизживени възможности.Правя списък на нещата които усещам и смятам да започна да се тесам емоционално от следващата седмица.
За сега толкова.Смятам че и писането във форума помага за снемане на емоционалния товар,затова реших да отворя и аз моя дневник и да бъда редовна