КС в това отношение е добра техника. Правиш и забравяш. Тези дни например и на мен не ми се отдава КС, но така е в живота

.
Вяра установил съм за себе си следното нещо. Има едно радикално или не много повече от едно тежко радикално убеждение, около което човек просто мете, но го е страх или по някакви причини да измете точно него. Според мен нещата са изключително прости и в това е проблема, защото простите работи също не са лесни.

Замисли се колко ти се е обяснявало, че всичко е сложно и че ти трябва серизона концепция за организация, за да можеш да се справиш с това или онова. Аз често конактувам с хора, които са 100% убедени, че това което правят е сложно и вярно, защото са го учили 5 години и защото вземат пари от това.

Вярвай ми само една единствена истинска осъзната за теб мисъл може да промени целия ти свят.
По повод на резултатите ти. ТЕС или каквото и да е и да дълбаеш в него има натрупвания. Ти махаш малки камъчета всеки ден и не е ясно кога нещата главоломно ще се променят, защото промените и катаклизмите стават сякаш изведнъж. Помисли си как стават промените , как стана земетресението в Япония. трупано напрежение в разлома с години и после миг и ново състояние на баланс.
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет