И аз да се включа по нашите проблеми:)))) Тесвам всичко наред и ако проблема е едно голямо кълбо- то аз просто в момента го развивам това кълбо, такова чувство имам. Постоянно ми изкачат някакви страхове, които тесвам или стари внушения за болести. За панически атаки имам няколко причини, които излизат една по една. Давам нагледен пример от снощи. Както си стоя, беше към 12.30 вече, време за лягане- изведнъж се закашлях и започнах да се страхувам от астматичен пристъп, който ще доведе до задушаване евентуално!!!!, а аз не съм астматичка изобщо. Започнах да усещам стягане в гърлото и проблем с дишането- все едно не мога да си поема въздух- и започнах така:" Въпреки, че този страх от астма сковава гърлото ми и ми причинява проблеми с дишането, аз напълно и безрезервно приемам себе си...." По точките- този страх от астма сковава гърлото ми, не мога да си поема въздух, този страх от астма......Постоянно се наблюдавам за промени:заболя ме глава, рамото започна да ме пробожда и стягането в гърлото го чувствах като болка вече. Продължих с " Въпреки, че този страх от астматичен шок ме кара да имам болки в главата, гърлото, рамото и врата, аз напълно и безрезервно приемам себе си и се обичам такава каквато съм". И по точките от този страх ме боли глават, от този страх имам болки в гърлото, от този страх ме болят врата и рамото. От паника сведох страха до нула- поне така си мисля, защото не определям 0 до 10, просто ТЕСвам как се чувствам в момента и ако все още има проблем променям настройката с остатъчно главоболие например, остатъчно стягане в гърлото и така, накрая просто се отпуснах и заспах. Сетих се, че съм гледала по дискавъри как в един град в Щатите, следствие някакви газове, много хора получили астматични пристъпи и тогава ми беше направило впечатление

страхувам се, внушавам си, търся си признаци-съответно проблем с дишането- аз си мисля, че е астматичен пристъп, а то е всъщност паническа атака!
Иване, единствено се чудя, дали наистина изчиствам проблема, но предполагам, че ако не го изчиствам, то нещата птодължават да се връщат до изчистване. Понякога ми се струва ужасно дълъг процеса, Тесвам и това де, но не очаквах, че всички страхове ще започнат да ми излизат наяве- просто невероятно.