А не се махат и с риган, както казва висшия разум - чети по-внимателно.

Това предполага, че ракът се причинява от паразити. Както и че Буда се е опитавал да премахне паразитите с мисъл.valentingn написа: Паразитите не са шега и не се махат с мисъл. Типичен пример е Буда умрял от рак.
Arethuse написа:Този Атерхов не го знам кой е, но Емилова по-добре не я слушай, ако искаш да си здрав![]()
Житото не е храна за хора. В обвивката му се съдържат токсични вещества, това важи за всички зърнени. Ще кажеш - да махаме обвивката - да, ама не. Както вече се каза, не сме по-умни от природата. Житото е навлязло в диетата на хората, поради необходимост да се изхранват големи групи хора, водещи уседнал начин на живот. И понеже в някакви моменти от историята хората просто не са имали какво друго да ядат, са издигнали житото и хляба в култ, както ти се изразяваш. Това е културен феномен, а не е свързано със здраве, хората са гледали да оцеляват. Да не говорим, че огромна част от хората са нетолерантни към глутена. За тези неща може много да се прочете, само че на мен не са ми известни източници на български.
Посетихме този Емил Елмазов с жена,която има проблем понеже освен че се занимава и продава билки,прави и ирисо диагностика.
Реших да направя с един удар - два заека. Хем да се прочистя, хем покрай това да паднат излишните кг. Не съм го замисляла като диета за отслабване. Не си падам по принцип по диетите. Пишеше, че с Житния режим се прочистват всички тела, вкл. енергийни прилепвания. Такива неща...гената написа:Magic Woman,странно ми е за какво реши по този начин точно да сваляш килограми?
Интересно ми е да видя и на Иван коментара по казуса!