Полипи в носа
Ммим, пробвай да следваш интуицията си и да слушаш мислите си докато правиш Предизвикателството. Виж какви идеи ще ти дойдат при това, за корените на проблема ти. Според мен всякакви възплаения и т.н. си имат емоционални корени.
Също така виж книгат на Лиз Бурбо. - "Твоето тяло казва обичай се."
Спри да се бориш с проблема, приеми го, приеми се и се обичай и с този проблем и той ще изчезне.
Също така виж книгат на Лиз Бурбо. - "Твоето тяло казва обичай се."
Спри да се бориш с проблема, приеми го, приеми се и се обичай и с този проблем и той ще изчезне.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
„Приемам всяка болест като подарък и възможност да се възстанови равновесието на душите ни"- Лиз Бурбо.
Истината ,че дори да знаем това, да сме чели вече за него, все още трудно приемаме да благодарим за болест, че всъщност тя ни е дадена и пратена да ни изчисти от нещо друго, да ни предпази от нещо по-сериозно!Трудно е да приемем да сме благодарни за сраданието си...и най-лошото е ,че ние не се харесваме, не се обичаме!Аз не познавам човек от моето близко обкръжение, който да се харесва-всеки изпитва комплекси.Главно на това трябва да се научим, да се обичаме!
А аз трябва да стигна до истинската същост на ТЕС, за да има вече ефект и бързам,защото съм начинаеща и си мисля,че вече съм намерила начина и ще се излекувам сега и веднага!Осъзнавам всичко..
Затова благодаря на ТЕС, благодаря на Иван, благодаря че ви има всички !!!
Истината ,че дори да знаем това, да сме чели вече за него, все още трудно приемаме да благодарим за болест, че всъщност тя ни е дадена и пратена да ни изчисти от нещо друго, да ни предпази от нещо по-сериозно!Трудно е да приемем да сме благодарни за сраданието си...и най-лошото е ,че ние не се харесваме, не се обичаме!Аз не познавам човек от моето близко обкръжение, който да се харесва-всеки изпитва комплекси.Главно на това трябва да се научим, да се обичаме!
А аз трябва да стигна до истинската същост на ТЕС, за да има вече ефект и бързам,защото съм начинаеща и си мисля,че вече съм намерила начина и ще се излекувам сега и веднага!Осъзнавам всичко..
Затова благодаря на ТЕС, благодаря на Иван, благодаря че ви има всички !!!