SUPRA, благодаря ти. Не, не съм забравила за страха. Тес-ам си и него, обаче и други емоции бушуват в мен и общо взето тес-ам по малко от всичко и накрая не знам какво се получава

Единствения добър ефект и то ненадеен, явно следствие от всичкото ми тес-ане, е, че рязко си промених отношенито към майка ми. В смисъл не се засягам по никакъв начин от нападките и. Разбрах, че тя няма да се промени и колкото и да искам да привлека вниманието към себе си, да получа "потупване по рамото" няма да стане. Засега успявам поне с това.
Днес отново съдбата ме подложи на изпитание и аз съответно се провалих. Исках да направя един подарък на един специален човек, обаче лошото е, че човека реагира по съвсем друг начин, обиди ми се

Направо се изненадах от реакцията. Сега съответно се чувствам виновна, напълно съм объркана и най-вече разочарована от себе си, че отново старите ми реакции надделяват. Сякаш въобще нищо не съм тес-ала. Общо взето не знам как да тес-ам тази си ми реакция. Защо се почувствах виновна, къде сбърках? Нормални въпроси за мен от миналите години, за които зная обаче, че са грешни. Честно ви казвам, писна ми. Писна ми от всичко и започвам да губя кураж да се боря
Мъжът ми онзи ден се опита да влезе в час с моите проблеми (учудващо за него) и ми каза доста неща, доста истини. Каза ми, че слагам рамка на всички хора и съответно имам някакви очвания към тях. Когато обаче тази рамка се разруши, аз се чувствам адски виновна и се чудя къде съм сбъркала, за да реагира отсрещния човек така. Каза ми да не очаквам нищо от хората, просто нищо. Но какво означава нищо, това не мога да разбера? От един човек можеш да очакваш или добро, или лошо. Друг вариант има ли? Вчера на танците оглеждах всеки един човек и си повтарях-не очаквай нищо от тях, не очаквай нищо от тях. Много ми е странно това. Всичко ми е странно. Знам, че трябва на 100% да се променя, но вече се отчайвам. Зле ми е вече