Впечатление ми прави, че цветя ми се падат като подаръци. Какво ли означава това

Иване, май си нацелил подаръка с чергата. С мъжо плануваме да се махаме от Бг, но имаме още доста път да извървим докато стане.
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО, тогава!Супер, много благодаря! Слончето носи щастие. Аз го тълкувам като нова работа в страхотен екип. Smile))
Когато мога, с удоволствие!Алиса, Страхотен подарък - Благодаря! Smile
И по-често да правиш Wink
Аз пък си мисля, че си се пребебила и сега, за разнообразие "една овца" волно и безгрижно махаща с ушички!:DХм, агне. Все бебета ми подаряват. Сигурно съм заовцяла и това ми е следващото бебе Laughing
И на мен ми прави впечатление и най-елементарното което се сещам е, че това е просто положителната емоция-енергия "обич" от която се нуждаеш, обич, която не изисква отплата или благодарност, просто ОБИЧ, за да се почустваш уверена, ценна, силна, стабилна, цялостна...?!Впечатление ми прави, че цветя ми се падат като подаръци. Какво ли означава това
ВЕРОЯТНО, МОЖЕ БИ, СПОРЕД ТЕБИ на мен ми прави впечатление и най-елементарното което се сещам е, че това е просто положителната емоция-енергия "обич" от която се нуждаеш, обич, която не изисква отплата или благодарност, просто ОБИЧ, за да се почустваш уверена, ценна, силна, стабилна, цялостна...?! Wink
Я какъв хубав подарък ми се е паднал, а аз съм пропуснала да си го получа. Чак сега го видях.mayadob написа:Сетих се още един забравен подарък. Вяра - инструкции за употреба![]()
Появи ми се нещо, което не успях да разбера какво е, но го дадох на Вяра. Попитах я какво е и тя каза, че е инструкции за употреба. Казах й "Инструкции за употреба ли? За какво са ти?", а тя каза, че са й много ценни. Тогава я попитах за какво са тези инструкции и тя каза, че са за живота. Тогава вече и на мен ми харесаха и се разделихме доволни.