Дневникът ми (desko)

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
atinqnka
Участник

desko

Мнение от atinqnka »

На 2 пъти ми се е случвало по различно време да говоря по продължително време с двама различни човека за най обикновени неща, къде се оплакваха, къде не. Ей, силите ми изпиха. Отвътре ми идваше да не ги гледам в очите и да не искам да съм там. После прочетох за енергийния вампиризъм.
Последно ми се случи в един магазин преди месец. Влязох говорейки си по телефона с майка ми. Една госпожа много нервно ми направи бележка че не можела да ме търпи като говоря. След това и пречех че не можела да види какво има на витрината. Влезе след това една жена, и тя и пречеше. Онази жена се върза и беше готова да се скара. Казах и че не знам какъв и е проблема на тази госпожа, но ние не сме и проблем и да не и се връзва. Госпожата изсъска че нямала проблеми. Само казах че такива като нея не могат да ме ядосат, но тя беснееше докато излезе. Кой и беше крив не знам, но във всеки случай не бях аз.
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Енергийният вампиризъм най-вероятно съществува. Той съществува, но при определена настройка на отсрещния може да не действа. Т.е. шансът да те изсмучат е голям , ако енергиите на човек не му вървят "правилно". Ако човек е отпуснат и пропуска през себе си това, което идва от вън, като енергия много е вероятно да остане незасегнат. Деско, пак да кажем - не майка ти знае какво точно да каже да те нарани, а ти знаеш точно от какво се нараняваш. Знам , че е на подсъзнателно ниво. Преживей го не се страхувай ама се потупвай. Усети тази енергия как минава, къде минава, къде застоява.
На 2 пъти ми се е случвало по различно време да говоря по продължително време с двама различни човека за най обикновени неща, къде се оплакваха, къде не. Ей, силите ми изпиха.
Атинянка, докато ти се оплакваха, най -вероятно си се стягала и на това което са ти споделяли си придавала значение, което те е изморявало. Може да е страх и какво ли още не, но със сигурност те е засегнало според мен.
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Девско, май пренесе проблема от двекърва си към майка си :idea:
Мен много живо ме интересува какво ти е отношението към свекървата сега. Какво чувстваш когато мислиш за нея?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Desko, мисля си че си поизчистила някои от спектите със свекърва си, защото говориш за чист страх и като че ли ти остава да отидеш до корена на проблема след като си изсякла клонките които ти пречат, но някак си не смееш. Гледаш го и си казваш, няма вариант да премахна това. Позволи някак си на този страх да идва при теб колкото пъти е нужно, за да го опознаеш. Явно е че иска нещо да му дадеш. Изпълни всичките му капризи и виж какво ще стане, не му се дърпай. При общото прокси за малкия ми излезе, сега се сещам и един инат у тебе, нещо като ще стане на моето. Последното споменавам само ако може да ти е от полза.
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Знаеш как да изчистиш и този страх. Какво чакаш? Чисти го!
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Пробвай да правиш ТЕС последователно за единият и за другият човек да видим до къде ще стигнеш! Аз напоследък усещам тялото си така,, лявата част е - а дясната +.
Епиктет
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Въпреки, че ми се реве, но не мога , аз...
:D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
vqra
Майстор

Мнение от vqra »

desko написа:Май тази вечер ще ми трябва яко ТЕС.
Предстои ми среща утре със свекито и в момента съм кълбо от нерви и страх. Не искам да ходяяяяяяяяяяяяяяя, не искам да я виждаааааааааам :cry:
Desko, пробвай и с хоопонопоно за свекърва ти. Най-добре в комбинация с ТЕС.
Per aspera ad astra!
atinqnka
Участник

деско

Мнение от atinqnka »

Карай тес-а с псувнята, може пък по- бързо да се изчисти негативното в теб, щом така ти идва отвътре.
vqra
Майстор

Мнение от vqra »

desko написа:Вяра, що е то ХООПОНОПОНО?????????
http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=647

Клик
Per aspera ad astra!
DimiAn
Участник

Мнение от DimiAn »

Тук също има доста информация за Хоопонопоно,дано да свърши работа.Успех!
DimiAn
Участник

Мнение от DimiAn »

ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Пробвай с Предизвикателството. То е точно за хронични проблеми.
SUPRA
Участник

Мнение от SUPRA »

desko написа:...
Иване, днес докато бях под душа ми дойде ей така една мисъл-май наистина ще мога да простя на свекито и тялото не ми се съпротивлява. Дано не ми е само моментно състояние :roll:
Също така продължава нещо да ме човърка вътре в стомаха, но все още не съм открила какво е това. Може всеки път да е различно, но засега се крие много добре. Тес-ам, тес-ам и аха да излезе и пак се скрива. Май ще си играем на криеница и да видим кой ще спечели :wink:
Малко късно отговарям на това мнение и не съм прочел следващите!
От моя скромен опит с ТЕС - ще ти кажа, че си на прав път. И на мен ми се случва неща, които не харесвам или са ме карали да се чувствам зле, да ме карат да се чувствам вече добре(след като започнах да се занимавам с тес), не винаги но все по-често. ;) Продалжавай с тес-ването. Тесвай и със същите думички и с нови и моментното ще стане доста по-постоянно. :)
И при мен също се крият - лошите чувства и емоции - но тесвам каквото мога или се тесва.
SUPRA
Участник

Мнение от SUPRA »

А за отношението към свекървата, честно да ти кажа изпитвам страх да мисля какво чувствам спрямо нея. Страх ме е да не ми се възвърне омразата към нея, страх да се отпусна и да започна на чисто към нея.
Ето ти емоция - страх! Тесвай я. )
desko написа:Май тази вечер ще ми трябва яко ТЕС.
Предстои ми среща утре със свекито и в момента съм кълбо от нерви и страх. Не искам да ходяяяяяяяяяяяяяяя, не искам да я виждаааааааааам :cry:
Като се позамисля, нямам чак такива силни негативни емоции към нея, но въпреки всичко пак ми е криво. Няма ли най-накрая да се отърва от всичките тези притеснения. Тук идва ред на псувня, ама няма да я напиша :twisted:
В една тема тук, за 14 точки за успешен ТЕС или нещо такова пишеше следното.
Какво (толкова лошо) може да ми се случи, ако спра да се дразня, нервя, страхувам от свекито/майка ми? Задай си този въпрос.
Също така си задай въшпроса(следващия път когато ще имаш среща с нея, даже още сега може да си го зададеш), какво може да се случи, какво може да ми причини тя? Ще те убие, набие, нарани, ще ти вземе детето/мъжа, ще те намрази завинаги и т.н. и т.н.
Това трябва МНОГО да ти помогне според мен!
Страх ли те е, че свекървата може да ти "открадне" детето? Страх ли те е, че тя може да настрои детето ти срещу теб?
Нали си инат? Пробвай на инат да се усмихваш на свекито, да и показваш доброжелателност, да изпълняваш някой от нещатата които иска и в същото време се тесвай "В.ч. тя ме изнервя(или друго), аз напълно и безрезервно приемам себе си и й отвръщам с любов". :) Който мисли, че греша в предложението си да ме поправи(коментар). ;)
Не умаловажавай това, което си постигнала!!! Ти си знаеш, колко ти се е подобрило положението, но е факт, че се е подобрило - поне така ни пишеш. По-добре по-малко нерви и сълзи от колкото повече, нали? А после може и въобще да ги няма - мисля, че от теб зависи. :P
desko написа:...
Ейййййй, много изнервяща жена, как я търпи мъжът и :evil:
....
Или не и обръща внимание на тези неща, или успява да я игнорира(долу горе като първото), или успешно използва ТЕС. :lol: :lol: :lol:
Това че тя изнервя теб, не означава, че изнервя всички(и съпруга си)! ;)

Деско, нямам нищо против нещата които пишеш, но ако наистина искаш да се освободиш от всичко, което описваш се замисли, запитай се, дали не те е страх, че ако си решиш тези проблеми, ще спреш да имаш проблеми, за които да говориш и съответно хората от този форум ще спрат да ти обръщат внимание. Това е потенциално ПО според мен. :)
Публикувай отговор