Най-после имам време и за моите подаръци, макар и късничко. Тъй като с повечето от никовете се познавам и понеже получих като подаръци от Иван и Ники болнични атрибути, но вие знаехте, че гледам свекърва ми в болницата, затова реших, че е по-безпристрастно да напиша на листчета никовете, номерирах ги от обратната страна и подарявах подаръци на ВА /висши Азове/ на числа, без да знам кой висш аз на кой ник съответства. Подобно нещо правихме с Мая на последния семинар.
Първо подаръците:
1. Златен пирон /после видях, че това е Мая, сетих се за нейната тесла и се спуках от смях/
2. Получи розово пухкаво облаче, взе го и си го сложи на главата щастлив. Това в мъжки род, тъй като общувах с висши азове, а повечето бяха мъже.
3. Падаща звезда, много, много ярка. Грейна усмивка на лицето му, когато я получи.
4. Имаше нужда от покрив. Взе покрива като се завъртя на 360 градуса от щастие.
5. Сърничка. Той я погали по главата, а тя го близна по бузата.
6. Беше затворен /скръстил ръце и крака/ - непроницаем. Моят ВА го заля със златна светлина и той „се разтвори” и се усмихна. Тогава долетя една бяла птичка и кацна на рамото му. Той я взе в едната си ръка и засука мустак с другата. /чувала съм някъде, че бялата птица символизира надеждата.
7. Беше за мое учудване от ж. Пол. Богиня с гъста, къдрава, черна коса. Тя мило се усмихна на моя ВА и каза „Благодаря”, преди аз да разбера какво и беше подарил. Попитах го и той ми отговори, че и е подарил усмивка.
8. Номер осем беше войн в доспехи и имаше нужда от дъга. Той хвърли сабята, взе вместо нея дъгата, благодари и си тръгна щастлив.
9. Беше гол

, нищо че имаше ореол около главата си. Моя ВА му подари най-прекрасните дрехи и обувки на света. Но облеклото не беше съвременно, а кралско. Той благодари и веднага ги облече. Бяха в синьо и червено. Като допълнителен подарък получи златна шпага.
10. Ракета. Този ВА се зарадва много. Беше дребен на ръст с дълга бяла брада. Затича се да прегърне В ми Аз, но падна. Той му подаде ръка . Стана и го запрегръща мн. Щастлив.
11. Опера. Този ВА беше с лика на Орлин Горанов, облечен като принц.
12. Получи маратонки, топка и вероергометър. Благодари и си тръгна щастлив.
13. Изглеждаше като разбойникът от „Рапунцел и разбойника”, ако сте гледали филма той е красив и добър разбойник, който се жени накрая за принцесата. Получи златна затворническа килия и мн. се зарадва.
14. Този ВА първо ми се яви като мъдрец с корона, но след това го видях като дядо Коледа. Получи златна растяща луна /както Иван повреме на семинара/ Той много се зарадва на луната, даже погледна хората наоколо, да се похвали.
15. Този ВА видях като болен и посърнал. Получи ММS и много се зарадва.
16. Този ВА се задъхваше. Получи инхалатор и започна да диша нормално. Беше мн. Щастлив от промяната.
17. Този ВА беше мн. Красив, но имаше тъмни петна, вместо очи. Получи прекрасни черни очи, с които виждаше много на далече. Благодари и си тръгна усмихнат.
18. Този ВА ми се яви като охлюв с рогца.

Получи за подарък червен джип, за да може да се придвижва по-бързо. Веднага се качи в него, запали го, махна ни и потегли нанякъде.
----------------
1. Мая
2. Рали
3. Любо
4. Вера
5. Ада
6. Supra
7. Владо
8. Кат
9. Desko
10. diorella
11. Филип