Femme, подсети ме с това чувство за вина, което ме задушава. Защото винаги майка все мен ме е обвинявала за всякакви несгоди, а това не е никак приятно. Направо се плаша колко много неща имам за изчистване

Вчера се тес-ах за това, че усещам някакво чувство в мен, но не мога да го определя и то след като се обадих на хомеопатката. След някоя и друга серия рязко ми се приспа и изпитах такова удовлетворение и спокойствие, сякаш бях в облаците.
Тес-ах си и кашлицата по декларацията на Иван. Много странно ми беше, когато очите започнаха страшно много да ми сълзят. Не, че плачех, просто сълзяха. А такова нещо ми се случва само сутрин като се разсънвам. Не мога да си го обясня. Днес кашлицата ми е влажна, бая гадости изкарвам.
Снощи свекито се обажда на малкия и си говореха. Но гласът и ясно се чуваше от телефона. И започнах да се тес-ам, че я мразя, че ме дразни като и чуя гласа и като и видя физиономията. Стигнах до извода, като продължавах да тес-ам, че искам да и издера очите

и, че не мога да и простя за всичките злини, които ми е причинила, въпреки, че се чувствам ужасно от това нещо. Добре се почувствах, сякаш директно и го казвам, а тя не може да каже нито дума