Този ТЕС кой е или какво. И скъпо ли е. ivangp ако антидепресантите не лекуват тогава какво правят и защо ги изписват. И ако може да ми кажеш кое лекува че да го пробвам
Антидепресантите те поддържат в задоволително състояние за да можеш да съществуваш без да изпадаш в кризи и също така те предпазват от самоубийствени състояния. Т.е. притъпяват емоциите. Питай този който ти ги изписва лекуват ли? Просто му задай точно този въпрос:
Лекуват ли антидепресантите?
Всички лекарства изписвани от психиатрите служат за притъпяване на симптомите на заболяването с надеждата, че по някакъв начин човекът сам ще се излекува с времето.
Това което лекува е промяна на мисленето на болния. Промяната става с ралични средства, но не и с лекарства. Освен ако е налице плацебо ефект.
На останалите въпроси можеш и сама да си отговориш.
Ти и на тези можеше да си отговориш, ако просто бе написала в гугъл:
Лекуват ли антидепресантите?
Който търси намира.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
mokbg, от опит мога да те посъветвам, ако приемаш съвети. Не спирай антидепресантите, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО започни да лекуваш емоциите си по някакъв начин. ТЕС е прекрасен инструмант за това. Антидепресантите поддържат псевдоздраве. Използвай ги да те поддържат, докато балансираш емоциите и реакциите на тялото ти към тях. С напредването с ТЕС, например, сам ще усетиш нуждата да ги намалиш и после да ги спреш. Но не разчитай на тях да те излекуват, дори и докторите да ти казват това. И мен ме убеждаваха, че всичко ще е наред след тях, обаче не е точно така. Мисленето е важно, начинът, по който възприемаме средата си. Това трябва да лекуваш.