Дневникът ми (desko)

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Разбирам това, но виждам и че се е отдала повече на паниката, отколкото на работа, май не си дава труда да вникне в помощтта, която и се оказва, по навика да търси помощ заради самото търсене...т.е. харесва й да се чуства безпомощна...Когато сама го осъзнае, ще намери и решенията за останалите проблеми-"свеки", "мама", "хомеопатка" и т.н.
Мисля, че до сега всички я подкрепяме и поощряваме, точно защото се е захванала сама за косата, пък и вече има резултати наистина, но трябва да иска да забележи тях, а не неуспехите си :!: :idea:
desko не те упреквам в нищо, извинявай ако с този разговор между мен и Мая се чустваш изместена...но това също е начин да ти бъде помогнато както на теб, така и на всеки който чете (или пише :wink: :D :D :D ) и има подобни проблеми.
Хайде, до скоро! :D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Aliska, струва ми се че искаш хората да правят каквото правиш ти и начина, по който ти го правиш и с твоите темпове :lol: :lol: :lol: ! Но само ми се струва! Беше споменала нещо на срещата по повод на интонацията на гласа ти . :wink:
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Плачете, проклинайте, псувайте, обвинявайте се, гневете се, ридайте, паникьосвайте се, страхувайте се, винете се, срамувайте се, беснейте, свивайте се в черупките си! Само че го правете докато същевремено се потупвате по точките. :idea:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

:D :D :D nikimm, че аз си го казах направо, защо още се чудиш и притесняваш :D

Не го чуствам като "дефект", че искам всички около мен да се чустват добре и да са щастливи , ако може и по-бързо, още по-добре! Все пак ТЕСам това си желание, защото проумях, че то е скрило същинското ми желание аз да съм щастлива...и т.н. или както Иван писа скоро тук, за нуждата и какво стои зад нея http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=778
Плачете, проклинайте, псувайте, обвинявайте се, гневете се, ридайте, паникьосвайте се, страхувайте се, винете се, срамувайте се, беснейте, свивайте се в черупките си! Само че го правете докато същевремено се потупвате по точките. Idea
ЙЕС!
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Добре desko, тогава пак ще повторя ПОДКРЕПЯМ ТЕ, иначе щях ли да ти пиша :?: :idea: (ъъъъъъъъъъъъ :roll:това може и да го ТЕСна :D :D :D ), ама все пак те подкрепям :D ...в моя си стил. :D:D:D:D:D
mayadob
Яка ТЕСла

Мнение от mayadob »

Деси, супер звучиш.
Пиши всичко, което имаш нужда да напишеш. Първо, от това олеква. Второ, подреждаш си нещата. И трето, ще сме по-ориентирани какво става в теб и какво да ти отговаряме.

Тесай страха от промяна.
mayadob
Яка ТЕСла

Мнение от mayadob »

Супер. Минаваш през трансформации.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Въпреки че
desko написа:не мога да се отпусна, ...................не мога да си изкарам емоциите навън, ...............................чувствам стегнатост................... Искам да си изкарам емоциите навън, а не става,............... стискам ги и не си ги давам.
.......................
SUPRA
Участник

Мнение от SUPRA »

desko написа:Ейййййййй, не ми се занимава със свекито и това си е :evil: Тесам, тесам, ама насила едвам 10 пъти обикалям по точките. Имам чувството, че с нея трябва да тесам и гласа и, и на живо. Така само на снимка нещо ме съмнява, че ще се освободя от неприятните си чувства към нея.
...
:idea: Сега ми хрумна нещо! Ако имаш възможност запиши гласа на свекървата, след това си го пусни да го слушаш и заедно със снимката се ТЕСвай. :lol: ;)
Освен това няколко пъти ти казаха, че за някой случай се иска повече време. Може днес да спреш да се занимаваш с нея, а утре да си си решила проблема. ;)

п.п. Днес се чувствам прекрасно :) :wink: :D 8) не помня от кога не съм се чувствал така.
SUPRA
Участник

Мнение от SUPRA »

Другите са по-опитни и ще ти кажат какво да тесваш и какво не. Аз ще ти кажа да си мислиш, колкото се може по-често, че някой ден рано или малко по-късно нещата ще се оправят.
Почни да мислиш "Днес съм малко по-добре от вчера, а утре ще съм по-добре от днес!" Престани да мислиш(в настоящия момент), че всичко лошо се е върнало с пълна сила.
Сега като се замислих май се страхуваш, че ако се подобриш, хората в този форум ще спрат да ти обръщат внимание и няма да те подкрепят.

Получаваш много приятелска помощ във форума, получаваш и много съвети какво да тесваш и какво не, но трябва и ти да се постараеш повече.
Намери правилнита декларация да тесваш съмнението си, че ТЕС ти помога и ще ти върне щастието - и преди те съветваха да тесваш това съмнение.

Имаш син(ако не греша), предполагам го обичаш и той теб. Вместо да си мислиш, колко много те изнервя свекървата или някой друг човек, си мисли за сина ти. ;) Разбира се винаги когато можеш и усещаш какво да тесваш - тесвай се. ;)

п.п. :) Днес вече втори ден се чувствам добре! :shock: Преди не минаваше ден без да ми минават лоши чувства/мисли през тялото, които дори не можех да определя за да ги тесвам. :?

desko, никакви ножове и никакво отчайване! :)
SUPRA
Участник

Мнение от SUPRA »

desko написа: Започвам живота си отначало, не ми пука кой какво ще казва за мен, гледам си семейството да е добре и това е.
Точно така! :)
Добави и ти да си добре. Когато ти си добре, можеш да се погрижиш близките ти да се чувстват добре. ;)
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Наранила си един. Нищо не може да се направи. Станалото - станало. Спри да нараняваш втория, т.е. себе си.
Вместо само да мислиш:
Защо го нараних?
Защо съм такава каквато съм?

ТЕСай.
Въпреки че го нараних.........
Въпреки че съм егоистка, и т.н...................
Въпреки че не мога да спра да се виня.............

и т.н. и т.н.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

:D Градивна мисъл!, явно ТЕС все по-добре ти се отразява!
SUPRA
Участник

Мнение от SUPRA »

Alisa написа::D Градивна мисъл!, явно ТЕС все по-добре ти се отразява!
И съветите на хората от форума. :P

desko, с едно или десет потупвания няма да си решиш всички проблеми, но виждаш, че намаляват! Така че продължавай и това
Усещам обаче, че все още се чувствам неудобство, когато сбъркам някъде. И си го мисля по цял ден.
ще изчезне без да усетиш как е станало. :D
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Всяка една от тези фрази може да ти помогне : :D
Ех, тази свекърва не мога и не мога да я изчистя
пак ме обсебва нейната фигура
Все едно някой се опитва да разбие вратата, а аз упорито я натискам
.....
сякаш ми затвориха устата
отново съм на кръстопът