Благодарност.
По повод филма Тайната и разни работи, които чета по книгите. И по-точно по повод благодарността. Чудя се защо в ТЕС не срещам рецепта, която да завършва с благодарност за решения проблем. Или само ТЕС за благодарност. А може би защото не чета на английски.
Веднъж правих техниката на избора и допълних още една 9Г, след което един кръг по точките с благодарене.
А често след серията потупвам всички пръсти едновременно с благодарене.
Прокси.
Така и не мога да правя прокси. Не ми се вижда морално. Е, за Кирчо (синът ми) веднъж не се и двоумих, но за други хора не мога. Затова няколко пъти правих техниката на избора с
"Въпреки, че Еди-кой-си има еди-какъв-си проблем, аз напълно и безрезервно го приемам и обичам и искам Еди-кой-си да е наред..." Или вместо да го искам казвам
"и му пожелавам ...". Даже при настройката ползвам и
"аз напълно и безрезервно го приемам и обичам и той е много добър и всички го харесват и обичат". Ползвам го, въпреки, че не е за дете, защото зная, че човекът е щастлив, когато всички го харесват и обичат. Абе, всеки е дете

Не зная какви са резултатите. Един ден правих 4 пъти такова полу-прокси. На другия ден положението с човека беше по-добре, но кризата и без това трябваше да отминава вече. След това не зная как е.
Иване, очаквам, ако виждаш нещо нередно в такава рецепта, да кажеш.