Сърдечна невроза,нервни криза,паник атака
-
- Участник
Сърдечна невроза,нервни криза,паник атака
Здравейте!Имам сърдечна невроза,но откакто ТЕС-ам 2,3 месеца почти беше изчезнала.Но сега пак се отклучи и получавам панически атаки,особено като съм сред хора имам ужасно главозамайване,изпотявам се,изпадам в нервна криза.Просто психиката ми е много лабилна.Чувствам се много объркан Sad и вече не знам какво да ТЕС-ам. Сърдечната ли невроза,нервните ли кризи.. Просто не мога да подреда мислите си.Чувствам се емоционално НЕздрав,а съм на 22 години и съм активен спортист Sad
Ето какво използвах аз:
Въпреки,че имам този страх от страха,аз знам че страха не може да ме убие...
Въпреки,че имам тези физически симптоми(сърцебиене,и т.н),които нямат никакъв смисъл...
И тези които изпозлвах и на англ:
Въпреки че симпатичната ми нервна система мисли, че съм в опасност, аз обичам и разбирам нуждата й да ме предпазва.
Аз моля и позволявам парасимпатичната ми нервна система да поеме управлението и да ме върне към нормалното ми състояние.
Моля всички системи в тялото ми да подпомогнат парасимпатичната ми система за да ме върне към нормалното ми състояние.
От сайта на Гари Крейг от Ребека Марина.
Въпреки,че имам този страх от страха,аз знам че страха не може да ме убие...
Въпреки,че имам тези физически симптоми(сърцебиене,и т.н),които нямат никакъв смисъл...
И тези които изпозлвах и на англ:
Въпреки че симпатичната ми нервна система мисли, че съм в опасност, аз обичам и разбирам нуждата й да ме предпазва.
Аз моля и позволявам парасимпатичната ми нервна система да поеме управлението и да ме върне към нормалното ми състояние.
Моля всички системи в тялото ми да подпомогнат парасимпатичната ми система за да ме върне към нормалното ми състояние.
От сайта на Гари Крейг от Ребека Марина.

-
- Участник
"Bъпреки,че имам ускорен пулс,който поражда пристягане в сърдечната област и изтръпване на лявата ръка.. приемам себе си"ivangp написа:Как ТЕСа тези 2-3 месеца? Какъв стрес е имало напоследък в живота ти, който е отключил проблема отново?
Настройка:" имам ускорен пулс,който поражда пристягане в сърдечната област и изтръпване на лявата ръка"
Отключи се като бях на изнасяне на близък човек и в същото време на друг близък му стана лошо и се стресирах
-
- Участник