ТЕС НА КАФЕ при ГАЛА
ТЕС НА КАФЕ при ГАЛА
Този Вторник 20 Юли. Аз ще съм гост. 

Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
-
- Участник
!!!
Ще гледам! 

Хареса ми
Гледах предаването и се обадих на мои близки и приятели веднага да го гледат. Това, което сме си говорили, че емоциите влияят на здравето ни и причиняват различни неща на телата ни, се оказа, че не сапразни приказки. ТЕС не е просто техника за лечение, а по-скоро стил и начин на живот. Признавам, че на пръв поглед изглежда несериозно, но аз съм убедена в ефективността на ТЕС.
Аз пък да ви кажа, че малко след предаването видях едно момче да си прави ТЕС навън, докато чака, за да пресече... много ми стана приятно, да си призная
А по време на предаването пък се почувствах горда, че знам за ТЕС и си викам: "ЯЯ, колко съм напред в сравнение с тея"... ама големи емоции изкараха: "Спи ми се" викат
Не случайно само тази с главоболието почувства нещо - просто тя имаше реален проблем, другите май се чудеха какво да измислят и се лигавиха

А по време на предаването пък се почувствах горда, че знам за ТЕС и си викам: "ЯЯ, колко съм напред в сравнение с тея"... ама големи емоции изкараха: "Спи ми се" викат

-
- Участник
на кафе с Гала
Представянето на ТЕС бе много добро, само защо примерите трябваше да стават с тези хора... Знам, че по принцип Гала е отворена към тези неща, но НОВА ТВ не можа да надмогне чалгаджийските си пристрастия...