Когато започнах да проумявам, че мислите в главите ни "чертаят" живота ни, започнах да търся начини за промяна на погрешните мисловни модели, довели до горе-упоменатите болести. Държа да подчертая, че съм открита за нетрадиционни методи на лечение и дори съм практикувала два - енерготерапия, от която нямам никакъв резултат (освен, че неразумно спрях лекарствата за щит жлеза, в резултат на което напълнях и много трудно след това свалих тези килограми); и иглотерапия, която ме убеди, че има алтернативни начини за въздействие върху организма, аз дори се повлиях доста добре от нея.
Прочетох целия форум. Преди седмица си купих книгата ТЕС. Вчера започнах да ТЕСам един от многото проблеми. Видим резултат нямам, но и времето е малко (предполагам).
Искам да споделя това, което днес ме изуми. От сутринта се чувствам много подтисната и ми е ревливо

Написала съм си различни Декларации, които ТЕСам последователно за различни емоции и/или симптоми. Изкарвам серия от, например 4. Почивам и минавам към следваща емоция.
Днес, докато ТЕСах Декларацията: "Въпреси че в момента съм много подтисната по неустановени причини и ми се плаче, аз напълно и безрезервно приемам себе си" изпитвах много силно желание за автоагресия. Докато почуквах точките, ми се прииска да ги удрям, удрям, удрям, което и правех......чак пръстите ме заболяха....
На този етап не смятам да спирам хормонално-заместителната терапия за половите хормони, защото искам да забременявам.....страхувам се да ги спра. Причината е, че, както по-горе писах, по време на енерготерапия, която беше пълен провал, аз спрях хормоните за щит жлеза и състоянието ми много се влоши.
Смятам да работя по следните 3 основни мои проблема: яйчници, забременяване и Хашимото (хипофункцията засега няма да я третирам).
Аз вярвам в силата на мисълта и дано моята вяра ми помогне!
Имам нужда и от вашата подкрепя, за да не се предавам.......