Това че, гърдите ми са малки, ми пречи че не мога да се отпусна когато съм гола пред някои мъж ( в леглото например). Мисля че свестните, хубавите мъже заслужават да имат жена с нормални гърди, не с малки. Когато харесам някое момче, си казвам ооооооооо я го виж как изглежда, ти с тия гърди къде си тръгнала, даже не можеш и да го заговориш от срам. Това че, съм срамежлива ми е проблем голям, защото мълча като риба ( за да не се изложа)
Опиши твоят идеален мъж:
1. Външен вид (височина, телосложение, цвят на коса, количество на коса, цвят на очи, цвят на кожа, окосмяване на тялото и т.н.)
Висояина 1,75 - 1, 80, кафяви очи, леко тъмна кожа, леко окосмяване, без косми по гърдите. Коса кестенява, гъста, но не и къдрава. Да е около 85-90 кг. ( да не е слаб), може и коремче да има.
2. Характер - мек , благ и отстъпчив
3. Материално положение - заможен, с къща, с пари
4. Възраст - 32 - 36
5. Потекло
6. Вероизповедание - християнин
7. Зодия - без козирог и скорпион
8. Националност - българин задължително
9. Начин на живот (спортуване, пътуване, професия, хранене и т.н.) - спортува когато иска, да обича пътуванията, собствен бизнес ( без наркопласьор, сводник, убиец), да яде каквото си поиска.
10. Мироглед (убеждения) - за него семейството да е на първо място, да е убъден че, изневярата проваля семейството, губи доверие)
Дано да е достатъчно

Искам вече да започна да ТЕСАМ
Когато един мъж изневери това означава, че не обича жената до себе си.
Когато един мъж изневери това означава че, нещо му липсва в жената до него. ( по-добре да поговори с нея)
Когато един мъж изневери това означава, че не се интересува дали ще нарани човека до себе си.
Когато един мъж изневери това означава, че има нужда да доказва себе си, че все още е харесван от другите жени.
Когато един мъж изневери това означава, че жената е загазила.
Когато един мъж изневери това означава, че е приятел.