Накратко за мен: казвам се Росен на 21 години от Казанлък. Запознат съм със силата на подсъзнанието.Преди 3 години изгледах филма "Тайната" и най-накрая ми стана ясно какви са тези странни теми върху , които нашите си говорят постоянно.Разрових се из нас и намерих доста книги на тази тематика.Изчел съм всички книги на Джон Кехоу,Луиз Хей,Джоузеф Мърфи и доста др. От тогава гледам света по съвсем друг начин.Преди около година случайно гледах реклама за ТЕС в сайта на Кехоу и точно след няколко минути си я бях поръчал.Пробвах няколко пъти за някакви малки работи и резултат имаше.След това видях една бивша съученичка и като ми сподели , че има тумор в мозъка я заведох до нас , дадах й книгата за ТЕС и още 1-2 книги. Вдъхнах и много надежда.Казах , че ще й подаря книгите освен тази за ТЕС , че ще ми трябва и до ден днешен не съм си видял книгата , но не я виня. И така от около 2 месеца не съм практикувал.Естествено знам , че не ми е извинение , че книгата не е в мен

Завърших средното си образование със специалност "Управление на хотелиерството".Прекарах 1 година в правене на нищо и губене на време. След това заминах за Сл.бряг да работя, намерих си сериозна приятелка (до ден днешен сме заедно вече година и нещо) и ме приеха да уча "туризъм" в Бургас. Като цяло чувствам , че не искам да се занимавам точно с това .. не ме влече , а по скоро го уча и върша на сила. Мислех си дали няма да е по -добре да прекъсна и да открия с какво искам да се занимавам или да съм както всички други ("Дай ще записа там квот да е и ще си поживея още няколко години на гърба на родителите си"). Обмислях го този вариант докато един летен ден майка ми ми каза , че се разделя с приятеля си (Аз живеех с тях) и трябва да мина задочно или да прекъсна.Започнах да звъня всеки ден в колежа в продължение на цяло лято и никой не ми вдигаше.На края на Август отидох в Бургас на място и естествено ми казаха , че сроковете за задочно са минали (докато приказвах с жената телефона звънеше в продължение на 30 секунди и тя не вдигна). И така само им казах , че те губят и си излезнах радостен от кабинета като знаех , че започвам нов етап от живота си.Ииии така в момента ситуацията е следната .. Живеем с малката ми сестра и майка ми под наем. Майка преди няколко месеца завърши магистърската си степен по психология и сега работи като продавачка за 450 лева , защото не може да си намери работа по специалността. Очаква от мен да я подкрепям и да и помагам финансово. Разбираме се , помагам и вкъщи , но финансовата част малко куца. От няколко месеца не мога да си намеря работа.Пуснах безброй CV-та в джобса и звънях на безброй телефони за работа , но без никакъв резултат. Като цяло искам да си намеря каква да е работа докато мине зимата и докато се стабилизират работите.През това време мисля да се занимавам усилено със ТЕС , спортуване (имам леки заченъци на шкембе , които трябва да бъдат премахнати) , здравословно хранене и ест да обръщам внимание на половинката си. След като се стабилизират работите искам да открия наистина с какво искам да се занимавам.Имаме планове след около година и половина да се местим във Варна с приятелката ми.Тя ще учи стоматология , а аз трябва да съм открил какво ще става с мен. Думичките "трябва" и "искам" не са много добри , но още не съм им намерил заместители.
Иии така 100 % съм забравил да напиша доста важни работи , но така или иначе поста ми стана доста дълъг.
Така мисля да започна да тесвам за намирането на работа.
Мислех си тези дни по този въпрос и вече си имам няколко декларации.
Въпреки , че седя по цял ден и нищо не правя за развитието си ...
Въпреки , че ме мързи да работя и предпочитам да си почивам ...
Въпреки , че не мога да ставам рано сутрин ..
Въпреки , че ме е срам да започна каква да е работа , защото другите няма да гледат сериозно на мен ...
Въпреки , че ще се чувствам непълноценно ако почна каква да е работа ...
Въпреки , че се притеснявам да отида на интервю
Въпреки , че ще си мисля само лоши работи като започна нископлатена работа без развитие ..
Въпреки , че ме е страх да не влезна в "коловоза" когато започна работа ...
Някои от работите даже не ги мисля , но пък съм убеден , че дълбоко в подсъзнанието ми е точно така

И така започвам да ТЕСВАМ и да изчиствам тази гадна твар и ще ъпдейтвам редовно , а и ще допълвам всякакви важни работи за мен , които съм забравил .
Очаквам всякаква градивна критика и съвети !
Поздрави Росен