Невероятно е!
Тази сутрин от началото на визуализацията с езерото имах усещането (силно), че нещо липсва. След като се отпуснах във водата, някакси (в алфа всичко се случва „някакси”), разбрах какво. Трябваше да добавя увереност.
Казах
увереност – тогава вътре в първата визуализация започна втора. Видях децата си порастнали, вече не живееха при нас и дойдоха да ни видят. Бяха успели да станат самостоятелни, отговорни, уверени и доволни от живота млади мъже, но най-силното, която чувствах беше, че са много близки помежду си и се подкрепят. Бяха усмихнати, чак леко иронични, сякаш искаха да ми кажат „Продължаваш ли да се притесняваш за нас?”.
Обърнах се леко и заплувах наляво, нямаше никакъв проблем да плувам този път, дори да се гмуркам чак до много бистрото дъното, покрито с гладки камъчета.
Вчера си мислех, че вероятно усилието, което изисква плуването ме вади от нивото, но ... аз съм процес, както казва
един човек, на когото не му е необходимо да влиза в алфа за да знае за какво става въпрос или пък просто живее там, и на когото страшно се възхищавам за това

.
Докато плувах картината се местеше все по-бързо наляво (чак усещах сякаш имам пясък в очите). В главата ми зазвуча музика (дори без да казвам хармония). Беше
“Hero” на Марая Кери. Харесвам тази песен и винаги когато я слушам си мисля за малкия ми син (крехкото човече), но никога не съм се опитвала да запомня текста. Обаче се оказа, че сега го знам (май трябва да започна да тесам по този текст, сякаш за това е създаден).
Имах усещането, че мога да остана в алфа вечно, но ми се искаше да обмисля как да добавя увереността (за втори път по различни пътища стигам до нея). Използвах „от 1 до 5” за да изляза (до сега все не стигах до там).
Последните дни бяха ад за мен – не исках да го пиша тук за да не го материализирам, но така зле не съм се чувствала никога или поне от доста време. Освен това непрекъснато ми се налагаше да тесам ПО-та от сорта: че съм „Обсебена от ТЕС и губя идентичността си”, както и че „Преди да познавам ТЕС приемах себе си много повече отколкото сега”.
Благодаря на
daromi, че някакси сякаш усети нещо от това което чувствам и съзнателно ли не, много ми помогна да се „задържа на повърността”, насочвайки вниманието ми към фактора стабилност. Не измислих какво да направя по въпроса, но самата мисъл за стабилност ми носеше стабилност, а и през цялото време усещах разбирането и подкрепата. Благодаря ти daromi и не изчезвай.
Наслаждавам се на
невероятността, Иване. Всъщност аз винаги съм се наслаждавала на пътя – не знам защо се усъмни в това. Е, има и трудни моменти, но нали и те са част от пътя, а и за тях сме дали информираното си съгласие.