Много съм въодушевена и искам да споделя.
Дочетох книгата за Пренареждане на матрицата с ТЕС и снощи направих една сесия. Този път успях докрай да довърша и съм сууупер доволна!
Реших да тесам една болка в дясната гърда (партньора по ГНМ), която се появи оня ден - много ме болеше когато бебето суче. Все едно имах някакъв голям твърд предмет заседнал в някой от млечните канали.

Започнах да работя над тази болка и ми излезе, че пряко е свързана с една караница с мъжа ми преди няколко дни, когато аз много се ядосах и разгневих, но не дадох воля на емоцията. Един вид я задържах в себе си.
Върнах се към тази караница и позволих на ЕХО-то си да се развилнее - крещеше, замерваше мъжа ми с чинии и вази, извика Хълк да го набие... даде пълна свобода на емоцията си... Промених сцената като направих така мъжа ми да ми се извини и да дойде да ме прегърне и целуне. Над главите ни имаше един ангел на облак.

И Хълк вардеше до вратата.
После минах на един спомен, когато съм била може би 4 годишна. Исках да изляза на балкона и да ми купят вафла, по някаква причина ми бяха отказали. Аз се ядосах супер много и счупих с ръка един от прозорците на вратата на балкона, нарязах си дланта, имаше много кръв. После домашните ми се държаха супер гадно с мен и ме наказаха и на другия ден да не излизам.
Говорих с това ЕХО и то ми обясни, че просот искало вафла и да излезе и мама да си е при него. (бях при баба си и дядо си, баба ми ме беше наказала) Извиках майка ми и ЕХО-то ми се погушка с нея, а Хълк отново пазеше наоколо, но нищо не направи, просто беше там. После променихме сцената как баба ми хваща ЕХО-то за ръка и излизат навън на разходка и за вафла. ЕХО-то ми беше много щастливо и се обърна да ми помаха с усмивка преди да излязат.
Последния спомен, към който се върнах беше аз като бебе на няколко дни. Опакована като пашкул, изоставена сама в някакво студено болнично помещение. ЕХО-то беше направо бясно, че е зарязано така самичко и че са го опаковали, така че да не може да си мърда ръцете и краката... Говорих с него, в резултат махнахме пелените, които го стягаха и Хълк отново се появи. ЕХО-то започна да пищи и реве от яд колкото му глас държи, почервеня чак главата му, пищеше и размахваше ръце и крака. Хълк вилнееше в стаята, ръмжеше, чупеше предмети, беше като продължение на ЕХО-то, което беше твърде мъничко да изрази напълно яростта си, че е изоставено самичко и вързано. Когато ЕХО-то изрази емоцията си поиска да е с майка ни. Извиках я, погушкаха се с ЕХО-то, бяха си у дома, беше топло и слънчево, ЕХО-то се гушкаше в скута на майка ми и сучеше и се усмихваше...
Няколко минути след като приключих пренареждането гърдата силно ме заболя за няколко минути и от тогава не ме е боляла докато кърмя. Имам само лека болка фонова при докосване, която постепенно отшумява.
Едно малко разклонение... размишлявам си защо ЕХО-та извикаха точно Хълк... На него му е в природата да е непрекъснато изпълнен с ярост и гняв. Това ме отвежда към един предишен сеанс, който бях правила. Тогава излезе това, че аз изпитвам вина за това, което съм и че някой някога ми е натяквал, че трябва да съм... някаква друга, а не себе си.. А гнева е част от същността ми, един от аспектите на личността ми.
Чака ме още много работа...
П.П.: Цял ден чопля сега всеки от спомените и интересното е, че винаги излиза първо приятната сцена, с която завършваше всяка серия спомени. Предполагам това означава, че работата е била успешна.

Освен че се освободих от болката в гърдата.