Разделени сме с майка му , тя си има друг приятел, аз си имам приятелка...
Живееха при бабата , но от месец малкия и майка му са при приятеля и, майката се е изпокарала с майка си ...
Та вчера към 19ч.ми доведе детето с една раница и ме пита кога да дойде да го вземе и изчезна.
С детето излязохме да се видим с едно приятелско семейство ...
Децата си играха , всичко бе ОК.
23ч. си легна и му нямяше абсолютно нищо.
В 03ч. и нещо ме събуди негово кашляне , едно след друго , кашля , 1мин. пауза и пак кашлица.
Дадох му вода и започнах ТЕС.
Бе му запушен носа и сополи течали назад и затова ги смъркал ...
Гърлото го гъделичкаше.
Гърлото го дразнеше
И след 20мин ТЕС, детето се успокой , хремата стана на "Прах" както сам той забеляза и постепенно кашлицата се разреди и спря.
И към 04ч. заспа с отпушен нос и затворена уста.
ТЕС му прилагах не с прокси а като го карах да разказва за усещанията , дразненията и емоциите и през това време Аз го потупвах по точките.
Сутринта се събуди в 09ч. отново леко запушен нос и сополи , гърло отново ТЕС.
От сутрешния ТЕС до сега да е кашлял 4-5 пъти .
Чух се с кръстницата му към 10ч. която е Хомеопат, каза ,че добре съм се справил и да продължавам с ТЕС щом кашлицата е вече по-нарядко и няма сополи.
Каза , че не иска да меси ТЕС и хомеопатияте защото ТЕС , ще я подведе дали лекарството или ТЕС помага.
Та продължаваме само на ТЕС, преди малко стана и няма хрема , няма кашлица ...
Всичко това за 12ч. , е аз малко не спах от 4 до 9ч. се събуждах да слушам запушен ли му е носа и дали е със затворена уста...
Използвах следобедния сън да заредя и аз моите батерий.
Детето е усмихнато и весело и каза "На тати масажа прави сополите на прах" като видя баба си , която отидохме да вземем за да може и тя да го види...
За сега толкоз от мен , че стана много дълго.