Дневник. Предизвикателството - ТЕС за хронични проблеми.
Виж в темата Интересни филми и пусни да ти търси Брус Липтън.
Започнах с едни интересни визуализации. Те сами си започнаха, не съм ги обмисляла.
Докато си потупвам и си повтарям напомнящата фраза, си представям случки от миналото. Това са случки, които не ми харесват. И започвам да си представям, че се е случило така, както ми харесва. Много е приятно и затова предполагам, че няма нищо нередно в това. От друга страна ми звучи малко нередно, защото на теория зная, че ако нещо от миналото не ти харесва, трябва да промениш отношението си към него, а не самото нещо. Но за всеки случай реших да питам тук. Иване, все още не разбирам от тия работи. Ти разбираш ли?
Например имах една приятелка, с която си играех като малка, но сега предпочитам да не съм играела с нея. Докато си потупвам точките, си представям как си играем с нея. И тук изменям събитията като си представям, че ставам и си излизам.
Искам да напомня, че не ми се работи с техниката на краткия филм. Най-малкото, защото за едно тесване минавам през няколко случки. Пък и ми е приятно така, както го правя.
Докато си потупвам и си повтарям напомнящата фраза, си представям случки от миналото. Това са случки, които не ми харесват. И започвам да си представям, че се е случило така, както ми харесва. Много е приятно и затова предполагам, че няма нищо нередно в това. От друга страна ми звучи малко нередно, защото на теория зная, че ако нещо от миналото не ти харесва, трябва да промениш отношението си към него, а не самото нещо. Но за всеки случай реших да питам тук. Иване, все още не разбирам от тия работи. Ти разбираш ли?
Например имах една приятелка, с която си играех като малка, но сега предпочитам да не съм играела с нея. Докато си потупвам точките, си представям как си играем с нея. И тук изменям събитията като си представям, че ставам и си излизам.
Искам да напомня, че не ми се работи с техниката на краткия филм. Най-малкото, защото за едно тесване минавам през няколко случки. Пък и ми е приятно така, както го правя.
страхотни сте!
Специално за Мая - благодаря ти, че се осмеляваш толкова открито да говориш за процеса си и за опитите си! това си е почти учене чрез правене за мен (макар, че - нали - не аз го правя ;])
И на Иван, разбира се - за воденето и насочването. Много интересни напътствия, не винаги успавам да проследя смисъла. Ще дойда на първия семинар, на който ми е възможно!
радост и любов!
И на Иван, разбира се - за воденето и насочването. Много интересни напътствия, не винаги успавам да проследя смисъла. Ще дойда на първия семинар, на който ми е възможно!
радост и любов!
прочети бавно
вярно, ще ми помогне със сигурност
би било прекрасно да го направя. ще - но малко по-нататък 

Здравейте, не съм влизала отдавна, но работя с ТЕС спорадично.
И както стават "случайностите" точно навреме откривам предизвикателството
Имам миома от няколко години като досега нито един лекар не казваше, че е проблем и аз съответно не я възприемах така. Докато преди няколко седмици една гинеколожка не каза, че трябва операция. В първия момент приех идеята някак си, но във втория
реших, че няма нужда и започнах да ТЕС-вам винаги под душа като си представях как миомата се смалява и изчезва.
От днес започнах с предизвикателството. Вече съм направил 8 кръга и на осмия ме обхвана лека радост.
Нали мога да ползвам темата за отчет или е по-добре да си отворя нова?
Мая, благодаря ти за подробните описания! Аз лично ги прочетох във важен за мен момент и ми вдъхната още от нужната вяра.
И както стават "случайностите" точно навреме откривам предизвикателството

От днес започнах с предизвикателството. Вече съм направил 8 кръга и на осмия ме обхвана лека радост.
Нали мога да ползвам темата за отчет или е по-добре да си отворя нова?
Мая, благодаря ти за подробните описания! Аз лично ги прочетох във важен за мен момент и ми вдъхната още от нужната вяра.
Продължавам да тесвам. Напукаха ми се устните
въпреки че пия достатъчно вода. Днес след основната рецепта направих и един утвърдителен кръг с "имам чиста матка", дойде ми като вдъхновение и реших да се "подчиня". Надявам се не е проблем. Имам един въпрос, но ще го задам в темата за предизвикателството по-добре.

гръбначни изкривявания
моля да споделите може ли да се повлияе положутелно на вече съществуващо гръбначно изкривяване
Re: гръбначни изкривявания
Пробвайines написа:моля да споделите може ли да се повлияе положутелно на вече съществуващо гръбначно изкривяване