Зрение
към Arethuse
Здравей Arethuse,
Аз също започнах 8-седмичната програма, и съм на 3-ти ден от 1-вата седмица. Свалих си книгата от нета.
Наблюдавам нещо странно - на 2-рия кръг почва да ми се замъглява зрението, после пак се оправя, и така няколко пъти.
ТЕС-вам без очила, и съм си сложила листата на около 20 см, така че да мога да чета.
Имала ли си този проблем?
Аз също започнах 8-седмичната програма, и съм на 3-ти ден от 1-вата седмица. Свалих си книгата от нета.
Наблюдавам нещо странно - на 2-рия кръг почва да ми се замъглява зрението, после пак се оправя, и така няколко пъти.
ТЕС-вам без очила, и съм си сложила листата на около 20 см, така че да мога да чета.
Re: към Arethuse
Не се притеснявай, просто продължавай да ТЕСваш. Това че има промяна по време на ТЕС е прекрасно - показва, че нещо се променя и че ТЕС работи.dessy3000 написа:Здравей Arethuse,
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Програмата не може да се вземе на акорд. 8 седмици са си осем седмици. Няма значение колко често и по колко време правиш ТЕС на ден. В програмата е даден минимума за ден, ако правиш повече е по-добре, но това не означава че можеш например ако правиш 24 часа нонстоп ТЕС да направиш достатъчното за 1 месец количество. Просто не работят механично нещата при ТЕС.
Прави така като е написано и не си измисляй! То не е написано да се прави така случайно.
Прави така като е написано и не си измисляй! То не е написано да се прави така случайно.
Последно промяна от ivangp на 21 Юли 2008 20:35, променено общо 1 път.
Зравей Arethuse!Arethuse написа:Така...
Препоръката е седми дни по пет минути на ден да се тесва със следните настройки:
Въпреки, че се съпротивлявам на това да си подобря зрението, аз напълно и безрезервно обичам и приемам себе си. Въпреки, че не искам наистина да си подобря зрението, аз избирам да приема себе си. Въшреки че се страхувам да виждам по-ясно, аз изцяло се приемам и обичам.
Следва потупване:
Първи кръг:
- Имам тази съпротива срещу подобряване на зрението ми.
- Не искам да си подобря зрението
- СТрахувам се да виждам по-ясно.
- Мислех, че искам да виждам по-добре
- Тази съпротива да си оправя зрението
- Имам съпротива да си оправя зрението
- Не мога да я променя
9г
Втори кръг:
- Ще опитам да се освободя от тази съпротива
- Мога да си позволя да преодолея тази съпротива
- Избирам да се чувствам готова да се освободя от съпротивата
- Чувствам се свободна да се освободя от съпротивата
- Избирам да се освободя от съпротивата
- Толкова е хубаво да допусна яснотата в живота ми
- Ценя зрението си и очите си
- Благодарна съм за яснотата в моя живот.
Въпроса ми е следния!По време на кръговете,когато се почукват точките си избираш една от изброените формули и я повтаряш, или на всяка точка казваш различна формула?
Поздрави!

Аретюз, нещо спря да пишеш за прогресът ти със зрението. Докъде стигна? Или пак се отказа?
Ето ви една нова информация - според ГНМ:
Влошено зрение (с изключение на кривогледство). Т.е. това се отнася за късогледство и далекогледство.
Емоционален корен - страх от някаква опасност която дебне откъм гърба на човека, т.е. не може да бъде видяна и не може да бъде избегната/отстранена. Страх от неизвестното.
Според ГНМ ако това състояние на страх се повтаря дълго време се развива далекогледство или късогледство поради втвърдяване на областта между ретината и склерата и оптично разтягане не очната ябълка.
Според ГНМ при лечението(тялото само се лекува, не говорим за операция) е възможно временно силно влошаване на зрението.

Ето ви една нова информация - според ГНМ:
Влошено зрение (с изключение на кривогледство). Т.е. това се отнася за късогледство и далекогледство.
Емоционален корен - страх от някаква опасност която дебне откъм гърба на човека, т.е. не може да бъде видяна и не може да бъде избегната/отстранена. Страх от неизвестното.
Според ГНМ ако това състояние на страх се повтаря дълго време се развива далекогледство или късогледство поради втвърдяване на областта между ретината и склерата и оптично разтягане не очната ябълка.
Според ГНМ при лечението(тялото само се лекува, не говорим за операция) е възможно временно силно влошаване на зрението.
Аз пак започнах и този път се надявам да го изкарам до край. Засега имам добро усещане за нещата, не ме мързи да тесам, както преди
Паралелно правя и предизвикателството по същия проблем.
Мислех да пиша чак след една две седмици, но реших да използвам форума като (само)мотивация

Паралелно правя и предизвикателството по същия проблем.
Мислех да пиша чак след една две седмици, но реших да използвам форума като (само)мотивация

По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен