Светлин
Лично споделяне
Здравейте!
Получих болки в гърлото в неделя (12.09),вече бях взел ЦДС и компонентите за ММС, но не бях готов напълно,чисто информативно. Беше 4:30 през нощта,нямах нищо под ръка. Прочетох набързо първите протоколи и реших да пробвам протокол С ,видях че има стойности за надморска височина и направих 20ml ЦДС в 1л вода и започнах!
На втория ден -само главоболие,което до обяд беше много силно,мина отведнъж,сложих по малка доза през деня на 15ml
Трети ден- получих сухота в гърлото, пак вдигнах на 20ml ЦДС Четвъртия ден-чувствах се нещо много отпаднал, спеше ми се и ме боляха мускулите и тогава направих Ковид протокола .
Петия ден- имах някаква тежест в гръдния кош,суха кашлица,здраво запушен синузит,следобеда загубих мириз (вкуса беше притъпен),продължих да пия 20ml в литър вода целия ден ,без прекъсване и през нощта също,започнах с инхалации(сутрин и вечер) 4ml физ.разтвор с 3 капки ЦДС.
Вечерта имах мириз и вкус,почувствах се по добре!
Шестия ден- имах малко дискомфорт в гръдния кош, запушен нос.Продължих с 3 активни капки ММС на час + две инхалации (сутрин и вечер). До вечерта се чувствах много добре ,изкарвах малко секрет.
Седми ден(днес)- добре се чувствам,изкарвам гадории чрез кашляне, носа е много по добре.
Продължавам с инхалации и ММС!
Забравих ,не съм имал температура или поне не висока(не съм мерил) !
Не зная,какво беше това ,но не се даде лесно.
Благодаря от сърце