Квантова Синхронизация (КС)

Техники и подходи, които можете да използвате като допълнение или заместител на ТЕС.
Публикувай отговор
neafeya
Активен

Мнение от neafeya »

Гена...не съм те задължавала да си даваш,толкова важното според теб мнение,обърнах се към Ангел...така,че можеше да си го задържиш за теб ;)
Ангел аз намерих и пуснах клипа за българина,който се занимава с Връзката в страницата на Дреамленд във Фейсбук,а на следващият ден се пусна и тук,казвам това защото чета в момента много за Ерик И техниката му,Благодаря все пак за отговорът.
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

neafeya написа:Гена...не съм те задължавала да си даваш,толкова важното според теб мнение,обърнах се към Ангел...така,че можеше да си го задържиш за теб ;)
Ангел аз намерих и пуснах клипа за българина,който се занимава със Връзката в страницата на Дреамленд във Фейсбук,а на следващият ден се пусна и тук,казвам това защото чета в момента много за Ерик И техниката му,Благодаря все пак за отговорът.
"Случайно" си го намерила там РАДВАМ се.
А съвсем "случайно" Аз го PASTE там:-)
Та радвам се ,че си достигнала до информацията по един или друг начин.
Аз съм на принципа Който търси намира и Питай и ще ти бъде казано, Почукай и ще ти отворят:)
Затова и не се свеня да питам и да казвам:-) :)
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
neafeya
Активен

Мнение от neafeya »

Прав си,аз го пуснах във форума,както и да е.Неприятно ми е когато някой ми размахва пръст и поучава,по-добре е да сподели знанията си.
Последно промяна от neafeya на 05 Май 2012 10:25, променено общо 1 път.
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

neafeya написа:Прав си,аз го пуснах във форума,както и да е.Неприятно ми е когато някой ми размахва пръст и поучава,по-добре е да сподели знанията си.
Именно де нали затова отделям време и енергия да пиша когато някой МЕ пита;-)
И се радвам когато виждам ,че има смисъл:-)
А Гената си е просто ГЕНАТА и това е :lol:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Angel_K написа:Добро Утрооо.
Я вземете се сбиййте :-)
Гената нищо лично ама не съм чел книгата още , нали знаеш ,че съм мързеливец виждам и ако ми е интересно тогава си купувам книга:-)
Та не е вярно ,че за да го правиш трябва да го прочетеш.
И ценното в книгата е на 175 или 275 ако не се лъжа:-)
Ачо,дали само на мен явно ми се вижда,влизането ти тук в темата е доста емоционално,както и това,че 175 и 275стр. ти виждаш за себе си предполагам,а не за всички е най-ценното от книгата на Ерик.
Изкарваш ме,че аз си налагам мнението и искам аз да съм този който е винаги прав.Аз след като не съм чел нещо,няма да се наема да коментирам като теб така уверено и ако Иван обърна внимание да се говори по темата от опит и това което посочих в другият форум,където се пише за хипноза,но не само това да се прочете,а акцента ми бе да се види,че става дума за опит,а не кой колко е чел и знае,без да го е приложил на практика и да говори от личен опит.Също така,че пишещите имат съмнения в това дали има някой добър специалист по хипноза в България,защото ако човек попадне на някой,който няма достатъчни умения,е възможно може би да се получи и нещо нежелано и неприятно и за двамата.Ако някой го мързи и не му се чете дали това не е нужно да се тесне или това,че чрез мен сам си натискаш бутоните и се получават подобни дискусии? :roll:
И мисля,че в резултат на по сериозната намеса от страна на Иван с неговите постове се стигна до едно общо заключение,че не опира до това коя техника е по-добра и уникална,а от самият човек.
Хайде това е от мен,другото за домашно! :wink:
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

гената написа:
Angel_K написа:Добро Утрооо.
Я вземете се сбиййте :-)
Гената нищо лично ама не съм чел книгата още , нали знаеш ,че съм мързеливец виждам и ако ми е интересно тогава си купувам книга:-)
Та не е вярно ,че за да го правиш трябва да го прочетеш.
И ценното в книгата е на 175 или 275 ако не се лъжа:-)
Ачо,дали само на мен явно ми се вижда,влизането ти тук в темата е доста емоционално,както и това,че 175 и 275стр. ти виждаш за себе си предполагам,а не за всички е най-ценното от книгата на Ерик.
Изкарваш ме,че аз си налагам мнението и искам аз да съм този който е винаги прав.Аз след като не съм чел нещо,няма да се наема да коментирам като теб така уверено и ако Иван обърна внимание да се говори по темата от опит и това което посочих в другият форум,където се пише за хипноза,но не само това да се прочете,а акцента ми бе да се види,че става дума за опит,а не кой колко е чел и знае,без да го е приложил на практика и да говори от личен опит.Също така,че пишещите имат съмнения в това дали има някой добър специалист по хипноза в България,защото ако човек попадне на някой,който няма достатъчни умения,е възможно може би да се получи и нещо нежелано и неприятно и за двамата.Ако някой го мързи и не му се чете дали това не е нужно да се тесне или това,че чрез мен сам си натискаш бутоните и се получават подобни дискусии? :roll:
И мисля,че в резултат на по сериозната намеса от страна на Иван с неговите постове се стигна до едно общо заключение,че не опира до това коя техника е по-добра и уникална,а от самият човек.
Хайде това е от мен,другото за домашно! :wink:
Май ,четеш избирателно.
Това за домашното , го правих когато бях в училище.
Престани с поучителния и всезнаещия тон.
Аз коментирах мойте си впечатления ако не си прочел и казах ,че за мен усещанията са по-силни от колкото при КС.
И това си е мое мнение и съм го подчертал, и че теб не те кефи не ме ХХХ!
Ако искаш да знаеш ПАРКИНСОН се причинява от вирус не от грешна техника или внушение.
Така ,че въпросните умници към които Ни насочи не ми се нравят с изкл. на една дама там.
И четенето на постовете им , за мен бе загуба на време. :lol:
Ето ти малко Домашно след като обичаш да пишеш домашни :
- Да хулиш хората и да хвалиш себе си - това е болест!
- Да се кичиш със знания си и да презираш другите за незнанието им - това е болест!
- Да считаш ,че все хората са неправи а ти прав-това е болест!
-Да смяташ другите за глупави,а себе си за мъдър - това е болест!
-Постоянно да обсъждаш що е истина и що не истина-това е болест!
-Да сматаш ,че хората лъжат и да вярваш само на себе си - това е болест!
-Да не приемаш увещания и критки -това е болест!
...
Мога още да продължа , за справка "Седем книги от облачната библиотека" - труд на Джан Дзюнфан , цитирайки Лао Дзъ :?
Ха със здраве.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Ако искаш да знаеш ПАРКИНСОН се причинява от вирус не от грешна техника или внушение.
Предполагам малко повече инфо няма да е излишно за четящите тук.
Аз в гугъл попадам на други причини за болестта!Интересно е от къде се осветли кое причинява паркинсон?
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

гената написа:
Предполагам малко повече инфо няма да е излишно за четящите тук.
Аз в гугъл попадам на други причини за болестта!Интересно е от къде се осветли кое причинява паркинсон?
Чети , чети , търси и ще намериш...
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Ачо,аз живея с човек,който от години има проблем с подобна на тази болест и имам малко повече информация за болестта и това какво е опитано и изпробвано,дори и телепатична връзка тъй като човека не може да говори.Става въпрос за майката на приятелката ми и съм споделял за това тук.Тук споделих повече отколкото е нужно.
Стигнала е до екип от Ирладния който е разработил някакво лекарство,но България не е била предвидена за това да се изпробва.
Сигурно и пърхута и себорейният дерматит е причинен от гъбички?:)
Анатол Франс
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

Гена,
Писна ми от заядливия ти и поучителен тон.
Не съм Доктор и не мисля и да ставам.
Пърхут се лекува с ММС и то успешно.
Т.е. е ПАТОГЕН, лоша бактерия както искаш го приемай.
За съборейния дерматит не знам и не ме интересува на този етап.
Колкото до Паркинсон , майка ми има Тремор , от 2г. и кусур , а това води до Паркинсон.
Ето ти един Жокер:
http://fakti.bg/zdrave/31165-mikrobi-ot ... -parkinson
Паркинсон и Алцхаймер се лекуват с ММС до 3седмици.
Скоро ще го тествам и ще те светна дали е така.
Дано сега си доволен. :lol:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Ачо,зададох ти въпрос от позицията на човек,който има уреди за биорезонансно лечение и е минал един етап,в който вярваше,че причината за болестите е в бактерии и вируси,но с опита и практиката видях,че това не е така.Дори емоционално се зарадвах много когато успях да си изчистя люспите по главата,но след време спрях лечението и те пак се върнаха.
Минах и етапа и то скоро,в който инвестирах достатъчно пари за селен,Нийм,Сириус Д,магнезиево олио и какво ли не още,все неща които пишат че помагат и са полезни за кожата,но уви при мен не помогнаха.Оправих се вече с ТЕС.
Ако някъде пише нещо че помага,хубаво е да опита човек за да разбере дали е така,а и не всичко на един ако е помогнало ще помогне и на друг.Дано ММС помогне на майка ти,но и друго ме учудва в теб.Пишеш във форум който казваме и даваме за пример,че човек е нужно да осъзнае проблема,че е в него и след като е така,значи и решението е в него.Запали се по Норбеков,а ми пишеш за Паркинсона,че причината е от бактерии.
Минах по пътя когато исках да помагам и да спасявам хората,но аз да искам е едно,те да искат е съвсем друго.Това,че сме помогнали на някой за настинка и други по леки болести е добре донякъде да ни окуражи в това което правим,но нека да не се заблуждаваме,че можем да излекуваме някой.Хората искат някой друг да им помогне в повечето случаи,но и дори и да им се помогне,ако не се осъзнае,че е нужна някаква промяна в него и живота му,за какво сме хабили време и енергия?
Преди седмица баба ми със сълзи на очите ми сподели,че ослепява и очакваше най-вече състрадание и внимание.Може би е редно да взема да я лекувам?Пробвал съм и ТЕС съм и показвал,но приемам,че това е избора и да си страда и да приема по неин си начин нещата и от това идват и страданията и.Аз не мога да и променя начина на мислене и това на родителите си.Работя върху себе си.
Време явно имам и за форума и за бизнеса и за развлечения и дори след като преди месец обърках поръчка и загубих не малка сума пари,съм в добро настроение,не съм паднал духом,не се оплаквам,намирам начин да излезна от положението.Всичко е въпрос на планиране и добра организация и да продължаваш напред.В такъв случай се питам,замисли се за какво ти се случва това и какъв урок е нужно да се вземе в този момент?След като се случва не е случайно.
Е пак стана дълго,не че няма какво още да споделя от опит,но това е положението от практиката и опита засега!
Ти избираш всичко това дали е заяждане или провокация,с която искам да подскажа нещо,което Иван с право може да ми отговори пак с много хубавата приказка за магарето и водата!:)
Анатол Франс
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Малко време прекарвате в ЧО и затова имате време и желание да се дърляте.

Приказката за магарето и водата се отнася за всеки един от нас в различни отношения.

Въпросът е докога ще си мислим, че сме длъжни да закараме магарето до водата. И кога самите ние ще отидем до нея, ще се наведем да пием и от повърхността й ще ни се озъби една магарешка муцуна.

Може би магарето дърпайки се, се опитва да ни предпази имено от някои несмилаеми в момента за нас истини.

Пък и кой кого и накъде води?
Ако аз не мислех, че магарето има нужда от вода и че е мое задължение да се грижа за него и да го поя, щях ли да го водя към водата?
Ако не мислех, че то е по-глупаво от мен, вместо да търся начини да го принудя да пие, нямаше ли да реша, че то знае по-добре и да поседна край него или да го последвам в посоката в която иска да върви.

Все въпроси на които няма еднозначен отговор. Но са полезни за размисъл. Особено по време на РеКонекшън (РК). :wink:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

От всичко изписано до тук приемам, че по съществото на темата е само
ivangp
РеКонекшън (РК)
Тъкмо се чудех как ли най- благозвучно да подходя към съкращението?! Ама щом Иване, си се престрашил и рекъл, ми тъй да бъде!
:D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

;-)

Мнение от Angel_K »

Гена,
Пак си писал, писал но какво ли?!
Какви уроци съм осъзнал си знам само Аз.
Ти се запалил по Биорезонанс но си спрял.
Аз се запалих по Норбеков но не съм го спрял.
Запалих се по Чи-Гун и Тай Чи и тях не съм ги спрял.
Запалих се по ТЕС и не съм го спрял.
Колкото до това твоя пърхут от какво е бил сам си реши.
И ако ми кажеш какво е общото ,че се занимавам с Норбеков и това ,че чета за Паркинсон , убий ме не мога да схвана.
Относно това за какво хабя моята енергия , пак мисля не е твоя работа!
Преди да опитам няма как да знам дали майка ми ще иска да промени нещо в мисленето си и начина си на живот!И
Но не приемам ролята , "Гледай си мача , хич да не ти пука".
Това ,че имаш бизнес всички го знаем , не е необходимо да го повтаряш постоянно!
Защото нямаш идея при мен какво става за да ми стоварваш и твойте проблеми в бизнеса.
Относно Баба ти , само ти можеш да вземеш решението , не и АЗ , не и ИВАН или който и да било.
Относно кое е случайно и кое не , замисли се дали само Аз ти обръщам внимание на тона и забележките?!
И защо във всеки пост търсиш , я цитат , я помощ от Иван не знам?!
И както виждаш каквото повикало , такова се обадило , Иван ти е казал приказката.
Друг е въпроса какво ти виждаш в тази приказка.
И продължавай да се въобразяваш ,че ТИ знаеш всичко , и си минал през всичко , че си "осъзнал".
Прочети пак цитата ми от 100те болести!
И пак ти казвам , продължаваш да се магданоза на всяка ТЕМА и мнение!
И пак ми кажи ,че това е нормално.
И друго , относно РК , дето си правил и мислил ръцете си за оръдия ...
Пак волно съчинение, има ли намерение РК спира.
Колкото до това дали можеш да промениш околните , мисля ,че не си прав.Доста хора се промениха около мен , които не вярваха в ТЕС , ЧИ Гун и т.н. не всички но достъчно и правят и ТЕС и Чи-Гун и Норбеков защото видяха ,че им помага.Не съм им го набивал в главата , видяха че аз се оправям , попитаха с какво , казах , дадох линкове и това е.
А колко Аз съм се променил , питай който ме познава преди форума.
Ето ти един цитат:
"Спрете да се вземате на толкова на сериозно.Другите и без това не ВИ възприемат така" - Рон Рот.
стр.197 от "Възстановяване на връзката"
ivangp
Site Admin

Re: ;-)

Мнение от ivangp »

Angel_K написа: .... има ли намерение РК спира.
Ачо, ти когато правиш РК на някого защо го правиш?
Какъвто и да е отговора на горния въпрос той е равен на намерение.
Намерение винаги има.
Дори да е да се забавляваш или да видиш какво ще стане, това са намерения.
Последно промяна от ivangp на 07 Май 2012 10:47, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор