Ангел аз намерих и пуснах клипа за българина,който се занимава с Връзката в страницата на Дреамленд във Фейсбук,а на следващият ден се пусна и тук,казвам това защото чета в момента много за Ерик И техниката му,Благодаря все пак за отговорът.
"Случайно" си го намерила там РАДВАМ се.neafeya написа:Гена...не съм те задължавала да си даваш,толкова важното според теб мнение,обърнах се към Ангел...така,че можеше да си го задържиш за теб
Ангел аз намерих и пуснах клипа за българина,който се занимава със Връзката в страницата на Дреамленд във Фейсбук,а на следващият ден се пусна и тук,казвам това защото чета в момента много за Ерик И техниката му,Благодаря все пак за отговорът.
Именно де нали затова отделям време и енергия да пиша когато някой МЕ пита;-)neafeya написа:Прав си,аз го пуснах във форума,както и да е.Неприятно ми е когато някой ми размахва пръст и поучава,по-добре е да сподели знанията си.
Ачо,дали само на мен явно ми се вижда,влизането ти тук в темата е доста емоционално,както и това,че 175 и 275стр. ти виждаш за себе си предполагам,а не за всички е най-ценното от книгата на Ерик.Angel_K написа:Добро Утрооо.
Я вземете се сбиййте
Гената нищо лично ама не съм чел книгата още , нали знаеш ,че съм мързеливец виждам и ако ми е интересно тогава си купувам книга:-)
Та не е вярно ,че за да го правиш трябва да го прочетеш.
И ценното в книгата е на 175 или 275 ако не се лъжа:-)
Май ,четеш избирателно.гената написа:Ачо,дали само на мен явно ми се вижда,влизането ти тук в темата е доста емоционално,както и това,че 175 и 275стр. ти виждаш за себе си предполагам,а не за всички е най-ценното от книгата на Ерик.Angel_K написа:Добро Утрооо.
Я вземете се сбиййте
Гената нищо лично ама не съм чел книгата още , нали знаеш ,че съм мързеливец виждам и ако ми е интересно тогава си купувам книга:-)
Та не е вярно ,че за да го правиш трябва да го прочетеш.
И ценното в книгата е на 175 или 275 ако не се лъжа:-)
Изкарваш ме,че аз си налагам мнението и искам аз да съм този който е винаги прав.Аз след като не съм чел нещо,няма да се наема да коментирам като теб така уверено и ако Иван обърна внимание да се говори по темата от опит и това което посочих в другият форум,където се пише за хипноза,но не само това да се прочете,а акцента ми бе да се види,че става дума за опит,а не кой колко е чел и знае,без да го е приложил на практика и да говори от личен опит.Също така,че пишещите имат съмнения в това дали има някой добър специалист по хипноза в България,защото ако човек попадне на някой,който няма достатъчни умения,е възможно може би да се получи и нещо нежелано и неприятно и за двамата.Ако някой го мързи и не му се чете дали това не е нужно да се тесне или това,че чрез мен сам си натискаш бутоните и се получават подобни дискусии?
И мисля,че в резултат на по сериозната намеса от страна на Иван с неговите постове се стигна до едно общо заключение,че не опира до това коя техника е по-добра и уникална,а от самият човек.
Хайде това е от мен,другото за домашно!
Предполагам малко повече инфо няма да е излишно за четящите тук.Ако искаш да знаеш ПАРКИНСОН се причинява от вирус не от грешна техника или внушение.
Чети , чети , търси и ще намериш...гената написа:Предполагам малко повече инфо няма да е излишно за четящите тук.Ако искаш да знаеш ПАРКИНСОН се причинява от вирус не от грешна техника или внушение.
Аз в гугъл попадам на други причини за болестта!Интересно е от къде се осветли кое причинява паркинсон?
Ачо, ти когато правиш РК на някого защо го правиш?Angel_K написа: .... има ли намерение РК спира.