Оо в това ме биваКато правиш тес обаче изпитвай силно, не се щади, пали огъня силно, слагай подправки

Пробвам и ще видя какво ще се получи

Благодаря!
Не виждам на какво се усмихваш, обявата е реална, фирмата е изключително стабилно и аз лично ще кандидатствам.гената написа:Българска фирма предлага 50 000лв годишна заплата по време на криза:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4677331
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тренд, приятелю, знаеш колко те обичам и точно затова не ми дава сърце да не те сдъвча...ми не си го до-мислил!ми още мислене иска!Или нещо в друга посока мислене иска..бе както и да е,ама нещо още иска, не си прав!Тук мисля че ако ТЕС помогне и излекува Стилиян, ще стане много използвана и популярна техника.
Има нещо такова, наистина ги пиша много бързо и не ги обмислям достатъчно!Тренд, ти ме закопа по объркани изявнения с много думи дето нищо не обясняват
Коя среща?Тая среща е за тебе!
Да, тук малко ще обясня, значи получавам често по пощата покани за семинари, курсове и т.нат. получават ги и всички регистрирани във форума над 1500 доколкото разбрах, така след като не се събират 10 човека от тези 1500 това ще рече слаб интерес, липса на вяра и т.нат.Ама не схванах, обясни ми пак-на някай му трябва нещо да доказва ли?!някой нещо има нужда от реклама?!кой има такава необходимост?!-ТЕС?!Иван?!ти!?Кой?!
Или може би правиш предложение...ОК!Ами - действай!Свържи се със Стилиян и го открехни за какво става дума...ние ще помагаме-кой с каквото може!Аз -най-вече!!!![]()
![]()
ТЕС не може да излекува Стилиян, нито който и да е друг.trend написа:Тук мисля че ако ТЕС помогне и излекува Стилиян, ще стане много използвана и популярна техника.