Квантова Синхронизация (КС)
От известно време се опитвам да правя КС.Майка ми от 5 дена е с мн.висока температура сутрин 38.5--39.2 със световъртежи ,сърцебиене и невъзможност от зъд ржане на урината.В началото го правех,както го бях прочела от Алиса може би -а перфектно здраве,спокойствие и радост от живота.После минах на по-конкретни --здрав сън без нощно пишкане.За температурата--перфектно здраве ,нормална температура,нормален пулс,без световъртежи.От цялата работа сутрин е с тази висока температура ,около обяд и е нормална,пулса и 115,цяла нощ спи на пресекулки,но хубавото е че поне може да стига до висито вече без подмокряне.Но явно нещо бъркам с КС.Приемам съвети
Чистя се с Тес за емоциите по случая,даже няколко пъти и правих Прокси.Тя отказво да пие лекарства само по еди фервекс когато и е висока температирато и много спи и много се задъхва и много пъшка .И мен ме стега капата.

Мая благодаря.
Алиса ,че милата мама не дава да я пипна,явно от температурата и състоянието е изнервена,гони ме от стаята,вика.Душа нема да мръдне ,но на глас го докарва.За това правя КС колкото си мого и Прокси ,колкото си мога и него.Има резултата но за кратко ,тая температура нема смъкване.Вече 6дена,или аз съм я засекла от толкава.
Алиса ,че милата мама не дава да я пипна,явно от температурата и състоянието е изнервена,гони ме от стаята,вика.Душа нема да мръдне ,но на глас го докарва.За това правя КС колкото си мого и Прокси ,колкото си мога и него.Има резултата но за кратко ,тая температура нема смъкване.Вече 6дена,или аз съм я засекла от толкава.
Не бе Алиса не ме разбра.КС-то го правя за перфектно здраве,кръвно 120/80,пулс 80,температура 36.5,за здраве и бодрост.Проксито също.Другото беше обяснение на състоянието и.Днес даже има напредък,когато я попитах какво чувства като емоция като се напишка,каза ми яд.След като написах,че не иска да чуе за Тес кандиса и направихме един кръг да изчистим яда от напикаването.Даже се похвали че при последното ставане не могла да се напика и даже се облекла преди да влезне в тоалетната.И за това и правих прокси. 

Аз да споделя резултата от КС, дето я направихме вчера.Направихме я с намерението"Да стане най-доброто възможно !".
И какво се случи след това с мен?!Притеснението ми като си тръгвах беше, че от студентските си години имах спомен ,че след 19.00ч придвижването до Пловдив беше кошмар-няма автобус, а влака е чак 22.45 и съм в къщи към 2.00посред нощ.И имам спомен как вися с учебниците в студената чакалня 3часа ..иии..хич не ми се висеше пак
..!!
Обаче!Влака, който беше редно да е тръгнал в 18.55( стигнах до гарата в 18.53!!!За което благодаря на Живка!
) се оказа че се движи с 50минти закъснение/ нещастието за едни било щастие за други-и обратно./.....и в 22.30 вече си бях у нас на топло.

Благодаря от все сърце на Живка, на Иван и на всички с които бяхме !
P.S. Мммм..баници не мога мноого ,многоо да праа
..ама ако това начина-колко му е,първото ,което ще си интегригам е едно убеждение"аз съм най-добрата баничарка!!!"...пък то после ще си покаже

И какво се случи след това с мен?!Притеснението ми като си тръгвах беше, че от студентските си години имах спомен ,че след 19.00ч придвижването до Пловдив беше кошмар-няма автобус, а влака е чак 22.45 и съм в къщи към 2.00посред нощ.И имам спомен как вися с учебниците в студената чакалня 3часа ..иии..хич не ми се висеше пак

Обаче!Влака, който беше редно да е тръгнал в 18.55( стигнах до гарата в 18.53!!!За което благодаря на Живка!

Благодаря от все сърце на Живка, на Иван и на всички с които бяхме !
P.S. Мммм..баници не мога мноого ,многоо да праа

За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
fif42
Alisa
Радвам се, за напредъка!
Напротив!Не бе Алиса не ме разбра.
Alisa
Това е предложение, за допълнително облекчаване на условията за работа. Т.е. смятам, че ако изчистиш и това, нещата ще се случват още по-добре.Интересен повод, за Прокси и КС, и...- не дава да я пипна и глас има да вика

Радвам се, за напредъка!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
В един от дните в които поработих върху майка ми дистанционно
,влизам в стаята и я заварих седнала на кревата и гледаща в стената.Попитай я ,какво става,как се чувства и тя ми каза---стана нещо много странно и аз не занам ,как да го обясня.Като се надигнах от кревата и седнах,беше ми много мунтаво и по едно време пред очите ми мина нещо като чистачка на кола и ми олекна.Вече два дена нямаа температура,но още се задъхва и и треперят мартинките.Много е нервна и сприхава.