Спечелване на конкурс за работа

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
trend

Мнение от trend »

Гена, благодаря за мнението, вярвам че е ценно. Проблема е че в момента са ми много силни състоянията на отчаяние и то дойде изведнъж :( . Тес-ам си, слушам си Чилдърли, правя опити да виждам светлото бъдеще но днес определено не успявам да се справя, може би защото смятам че съм отсвирен за работата за която се боря :( . Утре ще стане ясно може би, важното е че написаното остава и ако след време извървя успешно пътя справка тук ще ми покаже през какво съм минал, поздрави
trend

Мнение от trend »

Днес е коренно различен ден спрямо вчера, надявам се дните като вчерашния да стават все по-редки. Станах рано, тичах, след това се посветих на ТЕСане, минах през всички ПО, правех ТКФ и техника на избора. Чувствам се по-спокоен и балансиран, не съм вземал никакви стимулиращи или упойващи вещества, единствено половин кафе сутринта. Правих и ТЕС за нуждата ми от одобрение както ме посъветва Гената, благодаря на всички ви за съветите и насоките, борбата при мен продължава :)
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Ако си застанал на ръба и гледаш назад,замисли се-Не прекалаляваш ли? :wink:

Поздравления,ето че може!ТЕС,търпение и воля му е майката на решението и да не гледаш назад и много напред,най вече днес и сега! :wink:
trend

Мнение от trend »

гената написа:Ако си застанал на ръба и гледаш назад,замисли се-Не прекалаляваш ли? :wink:

Поздравления,ето че може!ТЕС,търпение и воля му е майката на решението и да не гледаш назад и много напред,най вече днес и сега! :wink:
Сигурно прекалявам, днес ми се налага да общувам и да се изразявам и много съм се притеснил, знам колко още има за тесане много, много. Хубавото е че за работата, за която се боря съм се представил добре, но даже не мога да се зарадвам. Днес тес-ам нуждата ми от одобрение.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

ПРИТЧА ЗА ДАВЕЩИЯТ СЕ СЛЕПЕЦ

Един ден вървяхме с Учителя Антарах покрай каналите и шлюзовете на Нил и наблюдавахме пъргавите подскоци на уловената речна вода. Пред нас около един от главните запори на напоителната система се бе събрало голямо множество. Викаха, ръкомахаха, обикаляха покрай брега и приклякваха. Забързахме към тях. Когато ги приближихме някой от хората познаха Учителя и ни направиха път с поклони. Застанахме на склона на канала. В краката ни водовъртежа от пенлива вода подмяташе дребен, възрастен човечец, който неистово крещеше, ръкомахаше и изцъклено гледаше. Хората около нас се опитваха да му подадат колове и дръжки на инструменти, но той безцелно биеше с ръце по повърхността на водата и сякаш умишлено не се опитваше да се хване. Учителят Антарах изтръгна една тояга от най-близкият до него човек, придвижи се по ръба и приклекна. В един момент замахна и удари по главата давещия се. От само себе си човека във водата сграбчи дървото. Със задружни усилия бързо го изтеглихме на брега...
След около половин час, когато страстите се успокоиха , продължихме разходката си с Учителя. Тогава той се обърна към мен:
- Каква поука можем да извадим от случката?
- Ами човека явно беше сляп и не виждаше подадените му тояги и дървета. Когато го удари по главата той се хвана по рефлекс!
Така, така. Ето такъв слепец доведоха преди време родителите ти при мен. Разбираш ли – ти беше сляп за мъдростта ми. Беше сляп дори за водовъртежа – живот в който скоро ще ти се наложи да попаднеш. Мое задължение беше и е да те науча да плуваш във водите на битието и да можеш да избягваш опасните въртопи. Понякога ми се налага да те фрасна по главата за да приемеш даден урок. Така както е и в океана на човешкият живот. Разликата е тая – че когато аз те ударя, можеш да разчиташ на протегнатата ми ръка. В живота уроците те връхлитат и подмятат без гаранция, че край теб ще има спасителен бряг и покровител. Но най – важната ми задача е да те науча да живееш в хармония със себе си, света и с Божията промисъл! Да те науча на умението да подбираш акваторията на живота си и да преплуваш за отреденото ти време колкото се може по-голямо разстояние към лоното на Всемилостивият ни Аллах!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Казваш,че те налитат само негативни мисли!
Вземи една от тях и виж какви емоции и чувства предизвиква в теб!

Въпреки,че когато си мисля.......... и това ме кара да се чувствам......аз....

Пробвай с тази декларация и сподели какво се получава!При мен това работи много добре!Ако има ефект при теб ги подкарваш и се радваш после на приятното усещане и ако има някакъв гняв в теб го чисти!
trend

Мнение от trend »

Благодаря за практичните съвети Гена :), ще споделям резултати, за днес не са оптимистични. Градината плевясала доста, ТКФ го усетих че действа мощно, след всяка серии доста ми се пие вода. Чистя случки от миналото, които ми влияят сега, вече напипах разликата от това да се тесва мисъл и емоция :). Напред и нагоре само
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Браво,започваш да ми звучиш по различно и по уверено! :wink:
Само така!Действай!явно лека полека започваш да се усещаш и намираш своя начин,намериш ли го гледай после какво става! :lol:
trend

Мнение от trend »

гената написа:Браво,започваш да ми звучиш по различно и по уверено! :wink:
Само така!Действай!явно лека полека започваш да се усещаш и намираш своя начин,намериш ли го гледай после какво става! :lol:
За жалост не е така, днес мн зле положението :(
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Ами овладей го,каквото има го тесни!Какво се случва,че не е добре?
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Въпреки, че съм един ден добре а на другия много зле и това ме обърква и кара, да се чувствам несигурен в себе си, аз напълно и безрезервно се приемам и обичам такъв какъвто съм и избирам, да прекъсна този цикъл от пикове и спадове и да намеря онзи баланс, който ще ми позволи, да се чувствам в хармония със себе си, да бъда пълноценен и удовлетворен всеки ден!
НФ избирам, да прекъсна този цикъл от пикове и спадове и да намеря онзи баланс, който ще ми позволи, да се чувствам в хармония със себе си, да бъда пълноценен и удовлетворен всеки ден!
Всеки ден до припадък, докато не усетиш промяната си и още 10 дни отгоре! :lol:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
trend

Мнение от trend »

Alisa написа:Въпреки, че съм един ден добре а на другия много зле и това ме обърква и кара, да се чувствам несигурен в себе си, аз напълно и безрезервно се приемам и обичам такъв какъвто съм и избирам, да прекъсна този цикъл от пикове и спадове и да намеря онзи баланс, който ще ми позволи, да се чувствам в хармония със себе си, да бъда пълноценен и удовлетворен всеки ден!
НФ избирам, да прекъсна този цикъл от пикове и спадове и да намеря онзи баланс, който ще ми позволи, да се чувствам в хармония със себе си, да бъда пълноценен и удовлетворен всеки ден!
Всеки ден до припадък, докато не усетиш промяната си и още 10 дни отгоре! :lol:
Напипа го след много писане :). Направо се е за предизвикателството, но Алиса ти ме прати директно в А група ТЕС за напреднали, чудно е, ще пиша как се чувствам след него.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Благодаря, за възможността и търпението! :wink:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
trend

Мнение от trend »

Alisa написа:Благодаря, за възможността и търпението! :wink:
Прекрасна както винаги, аз трябва да ти благодаря стократно повече :)
trend

Мнение от trend »

Да споделя, резултати от конкурса за работа, засега 3ма сме на едно ниво конкурса продължава още 1 седмица, много ама много ме е яд че в петък направих 2 доста сериозни грешки, иначе предполагам щях да съм първи :( . Знам това трябва да го Тес-ам, че ме е яд, другите неща извън това не вървят - не ми се общува с никой, макар че вчера работих доста за това и много се прозявах до присълзяване даже. Защо си мисля че другите са повече от мен понеже имат дадени умения, които аз нямам, но аз пък имам други :(. Как да работя и да се настроя когато не ми се прави нещо а знам че трябва да се направи. Чел съм а и знам че това "трябва" е необходимо да стане искам, но как да използвам ТЕС?
Публикувай отговор