nia написа:Как още не им намираш смисъла, бе Вяра, на тези програми?
Когато жена е загубила съпруга си, природата създава „трети яйчник” за да я направи по-привлекателна и младолика за да може да си намери по най-лесния начин нов партньор, когато е загубила дете – за да може да забременее най-лесно и бързо (ти лифтинга, кремовете за подмладяване и инвитро процедурите ли смяташ за по-смислени?)
Значи в случая със снаха ми, тя загуби детето си преди 7 години. Три години след това роди племенника ми, който след няколко дни става на 4 . От онова което казваш по-горе би следвало, ако е имало конфликтен шок в следствие на мъртвото раждане и активна фаза тогава. Т.е. тогава би следвало да се е образувала тази злокачествена "смислена" киста, а след раждането на малкия, вече конфликта да е премахнат. В смисъл "Ето, вече има ново бебе!" Конфликтът е омаловажен така да се каже. И кистата отдавна да е изчезнала /ако я е имало изобщо, Аз мисля, че по това време не е имала кисти./
(В случая тя се е образувала преди месец и за един месец е нарастнала на 5 см. Вече е оперирана. Казали са и, че няма никакви разсейки никъде и че процесът е съвсем в начална фаза.)
Забравям да кажа, че след раждането на племенника ми, тя претърпя операция за извънматочна бременност, и лекарят и беше предложил, а тя съгласила, да и махне и двете тръби /в смисъл това да не се случва повече/. Така, че тя знаеше, че повече деца не може да има, въпреки, че яйчниците функционират.
Налага се да кажа, че за 5 години след мъртвото раждане и бяха направени 5 операции в следната последователност: махнат апендикс, херния, следва секциото, с което се появи на бял свят племенника ми /да е жив и здрав/, една година след това операция на полипи преди и след маточната тръба, след това извънматочната бременност, след операция на която и махнаха тръбите и сега тази на злокачествената киста.

Преди половин година изкара и мн. тежка пневмония /вирусна уж била).
И друго - преди 2 месеца почина сестра и /от предишния брак на баща и/от рак на гърдата. С нея не бяха много близки, в смисъл виждали са се много рядко и не вярвам това да е причина за конфликтен шок.
Имаше проблем с това, че брат ми непрекъснато го няма, казваше ми, че не може да го види. А той стартира с приятели нов бизнес и понеже ходи и на работа, се посвещаваше на бизнеса след работно време. То не може хем да си стои в къщи, хем да чакат пари. Няма две хубав!
Друго, че обича да се оплаква. Казвала ми е, че обича да и е гадно и да гледа филми на ужасите. Когато се запознах с ТЕС и и предложих да чистим случката с бебето с ТКФ и тя се съгласи я накарах да ми разказва за случая и всичко, което и хрумне за детството и т.н., докато аз потупвам точките и. Преди да се изплаша и да прекратя сеанса, я видях в транс и я чух да разказва как когато била малка гледали зайци и тя един ден заклала бременната зайкиня, за да си сготвят манджа като си дойдат техните. Каза ми, че винаги е била около баща си и го е гледала как върши тази работа. Тогава взе да повтаря, че винаги е обичала да и е гадно. Ама с такъв поглед и глас го казваше, че аз се изплаших и я извадих от транс. Бяхме сами с малката и честно казано си помислих, че не е в ред и може да ни направи нещо. Но на другия ден я видях съвсем нормална, както винаги.
Ники, а Иван може да премести дискусията ни или пък да я изтрие от хубавата тема.