Но как да не обвързвам това колко хормон произвежда жлезата ми с нейната структура - увредена/неувредена, тъй като проследявайки случая на Basted виждам, че тя е премахнала причината за заболяването /щом антителата са в норма/. Да речем, че жлезата след премахване на антителата и спиране на изкуствения хормон от Basted, първоначално е била ленива/мързелива. Но от този момент до сега при Basted e изминала цяла година, за което време е логично, жлезата без антитела които да я ядат, и с отстранена причина за заболяването, да е възстановила до сега нормалната си работа и да не е вече мързелива за такъв голям период от време, както в случая една година. Всичко това ми говори, за това, че няма друга причина за високия ТСХ при Basted, oсвен увредена структура на жлезата.
Също така тези факти ме водят до логическия извод, че има случай на жлеза /като тази на Basted/ , с увредена структура, която не може да произвежда в достатъчно количество нужния хормон, независимо, че психосоматичните причини за заболяването и антителата в кръвта, насочени срещу жлезата вече ги няма. Независимо от това, че Basted, за разлика от мен силно вярва, че техниката ще и помогне.
Е как да се опитам да не ги свързвам двете неща при тези разсъждения?
Предполагам, че може да ми кажете сега. Аман от тебе, Вяра и твоята Невяра! Ти си даваш силата на Basted. Tвоята жлеза не е като нейната /да бе, аз съм извънземна.../
кактоидае
такивамитиработи
Тежък психо-соматичен случай съм. Сори