Зрение
Според мен има залитане към идеализъм и утопизъм при Мая - т.е. тя си мисли вече за евентуален бъдещ момент в който ще е абсолютно здрава без проблеми и няма да има нужда от ТЕС или от каквото и да е друго.
За съжаление или радост живота постоянно ни поднася проблеми и нужда от ТЕС винаги ще има. И нещата никога няма да бъдат идеални.
Ако няма проблеми какще израстваме? какво ще ни кара да си размърдаме задниците и да излезем от зоната на комфорта.
Без болка няма прогрес и промяна!
А може и да не съм разбрал правилно!?
За съжаление или радост живота постоянно ни поднася проблеми и нужда от ТЕС винаги ще има. И нещата никога няма да бъдат идеални.
Ако няма проблеми какще израстваме? какво ще ни кара да си размърдаме задниците и да излезем от зоната на комфорта.
Без болка няма прогрес и промяна!
А може и да не съм разбрал правилно!?

Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
В интерес на истината и аз имам проблем със зрението. Навремето ми бяха казали някакъв диоптер, а скоро казаха само астигматизъм. Но нямам никакво желание да го тесвам. Може би от любопитство
- бих потърсила емоционалните корени на проблема и бих теснала тях. И всичко това, защото не ми е опрял ножа до кокала. За раничката буквално ми е опрял до кокала и не ме интересуват първопричини и каквото и да е друго. Е, давам си сметка за психологичните корени, но съм с ТЕС-а напред.
Именно, защото съм на зор, имам амбицията да спазя предизвикателството. А, Аретюз, когато започна да се разкисваш, си помислих просто, че не си на зор. Всеки съди по себе си

Именно, защото съм на зор, имам амбицията да спазя предизвикателството. А, Аретюз, когато започна да се разкисваш, си помислих просто, че не си на зор. Всеки съди по себе си

Така...
Препоръката е седми дни по пет минути на ден да се тесва със следните настройки:
Въпреки, че се съпротивлявам на това да си подобря зрението, аз напълно и безрезервно обичам и приемам себе си. Въпреки, че не искам наистина да си подобря зрението, аз избирам да приема себе си. Въшреки че се страхувам да виждам по-ясно, аз изцяло се приемам и обичам.
Следва потупване:
Първи кръг:
- Имам тази съпротива срещу подобряване на зрението ми.
- Не искам да си подобря зрението
- СТрахувам се да виждам по-ясно.
- Мислех, че искам да виждам по-добре
- Тази съпротива да си оправя зрението
- Имам съпротива да си оправя зрението
- Не мога да я променя
9г
Втори кръг:
- Ще опитам да се освободя от тази съпротива
- Мога да си позволя да преодолея тази съпротива
- Избирам да се чувствам готова да се освободя от съпротивата
- Чувствам се свободна да се освободя от съпротивата
- Избирам да се освободя от съпротивата
- Толкова е хубаво да допусна яснотата в живота ми
- Ценя зрението си и очите си
- Благодарна съм за яснотата в моя живот.
Препоръката е седми дни по пет минути на ден да се тесва със следните настройки:
Въпреки, че се съпротивлявам на това да си подобря зрението, аз напълно и безрезервно обичам и приемам себе си. Въпреки, че не искам наистина да си подобря зрението, аз избирам да приема себе си. Въшреки че се страхувам да виждам по-ясно, аз изцяло се приемам и обичам.
Следва потупване:
Първи кръг:
- Имам тази съпротива срещу подобряване на зрението ми.
- Не искам да си подобря зрението
- СТрахувам се да виждам по-ясно.
- Мислех, че искам да виждам по-добре
- Тази съпротива да си оправя зрението
- Имам съпротива да си оправя зрението
- Не мога да я променя
9г
Втори кръг:
- Ще опитам да се освободя от тази съпротива
- Мога да си позволя да преодолея тази съпротива
- Избирам да се чувствам готова да се освободя от съпротивата
- Чувствам се свободна да се освободя от съпротивата
- Избирам да се освободя от съпротивата
- Толкова е хубаво да допусна яснотата в живота ми
- Ценя зрението си и очите си
- Благодарна съм за яснотата в моя живот.