Как да излекуваме "нелечимите" болести.
Бастет, твърде много тъжни и необратими неща има в мислите ти, не смяташ ли?
Предлагам ти да им сложиш гриф "ТАБУ" и да не се докосваш до тях. Стегни се и ТЕСай без да разсъждаваш защо това е така, а онова иначе. Просто сякаш си затънала в тинята на закостенели схващания и въртиш, въртиш и пак за тях се хващаш.
Нямам нищо лично, но ми пука и не мога да не го кажа.
Предлагам ти да им сложиш гриф "ТАБУ" и да не се докосваш до тях. Стегни се и ТЕСай без да разсъждаваш защо това е така, а онова иначе. Просто сякаш си затънала в тинята на закостенели схващания и въртиш, въртиш и пак за тях се хващаш.
Нямам нищо лично, но ми пука и не мога да не го кажа.
Femme,благодаря за вниманието ама чак пък толкова
.Струва ми се,че ти ми даваш твърде категорични оценки,не мислиш ли? Ако бях ''затънала в тинята''щях да си слушкам лекарите и да си пия лекарствата до живот,пък аз мисля,че винаги има алтернатива и една по-добра перспектива за всичко.Не ползвам този форум ,за да си чеша езика,съжалявам ако така изглежда...

Няма как да не разсъждавам защо това е така ,а онова иначе,някак си това звучи като комунистически лозунг - ''действай без да питаш''.Също така не вярвам и ти да не разсъждаваш и да не си задаваш въпроси ,а да действаш под чужда команда.Но струва ми се,че хабим пространството в даване на оценки един на друг и това просто не е полезно за четящите този форум...
Изцяло подкрепям мнението на Иван,че няма необратимо качване на кг.
Да,nikimm, аз правих гладуването само по книгата- там методиката на самото гладуване и захранване е описана много подробно.Много важно е след провеждане на няколко лечебни курса на гладуване( не споменавам захранването,защото то е естествен процес след него, като е особено важно да бъде направено както трябва!!!!!!!!) да успеем да променим самия си начин на хранене след това,защото ако се върнем към старите навици....
нали сте наясно,че отново ще се върнат и старите кг
Ако решите да го правите с удоволствие бих могла да Ви помагам и подкрепям
,защото мисля ,че това е много важно при един такъв процес -да знаеш,че имаш единомишленици .
В книгата на Лидия Ковачева има една мисъл, ще цитирам по памет, че всяко животно може да гладува,но само човек с мисъл и разум може да направи правилното захранване
Опитвайки сега да разбера водещите принципи на ТЕС, си мисля че двете като съчетание биха били най-мощното средство за борба с всички заболявания...
Да,nikimm, аз правих гладуването само по книгата- там методиката на самото гладуване и захранване е описана много подробно.Много важно е след провеждане на няколко лечебни курса на гладуване( не споменавам захранването,защото то е естествен процес след него, като е особено важно да бъде направено както трябва!!!!!!!!) да успеем да променим самия си начин на хранене след това,защото ако се върнем към старите навици....

Ако решите да го правите с удоволствие бих могла да Ви помагам и подкрепям

В книгата на Лидия Ковачева има една мисъл, ще цитирам по памет, че всяко животно може да гладува,но само човек с мисъл и разум може да направи правилното захранване

Опитвайки сега да разбера водещите принципи на ТЕС, си мисля че двете като съчетание биха били най-мощното средство за борба с всички заболявания...
А аз лично към Иван( като старши може би на групата във форума, без да обиждам останалите, разбира се) имам един въпрос като пълен лаик - откъде да започна с ТЕСането ????
Започнах да чета книгата за втори път и всеки път откривам по нещо ново,но ми се струва ,че не знам от къде да започна -има ли някаква поредност или по интуиция да карам
Всъщност имам вече някакъв, макар и не съвсем правилен опит както разбрах след прочитане на книгата,но за сметка на това съвсем ефективен- бях с поредната криза на дископатия- схваната, едва се изправях след малко повече стоене на стола, говорех по телефона с една приятелка,която от известно време се занимава с ТЕС и й споделих как се чувствам.Тогава тя ми каза да потупвам РД с 4-те пръста и да повтарям ....сега разбрах ,че се казва декларация
, и се оказа че след 3-4 сеанса(тя ми обясни ,че 3 повторения са един сеанс) болката отшумя, наистинаааааааа...
Чак не ми се вярваше, и това ме доведе във вашите редици, посел посетих семинара в нашия град и така се сдобих с книгата
Започнах да чета книгата за втори път и всеки път откривам по нещо ново,но ми се струва ,че не знам от къде да започна -има ли някаква поредност или по интуиция да карам

Всъщност имам вече някакъв, макар и не съвсем правилен опит както разбрах след прочитане на книгата,но за сметка на това съвсем ефективен- бях с поредната криза на дископатия- схваната, едва се изправях след малко повече стоене на стола, говорех по телефона с една приятелка,която от известно време се занимава с ТЕС и й споделих как се чувствам.Тогава тя ми каза да потупвам РД с 4-те пръста и да повтарям ....сега разбрах ,че се казва декларация

Чак не ми се вярваше, и това ме доведе във вашите редици, посел посетих семинара в нашия град и така се сдобих с книгата

Aлилуя!Bastet написа:храната да е във вида в който я е създала природата - нищо повече.Колкото повече се бъркаме в работата на природата,толкова повече страдаме,това важи във всички сфери на нашия живот.
Сега кажи честно, правиш ли го? Т.е. така ли се храниш и ако да, откога?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Bastet, на всяко (не само горното) твое изявление мога да отговоря със следното - НЕ ВИНАГИ.Bastet написа:Стрии се получават и при рязко отслабване ,а гърдите се смачкват...тъжно,но факт
Ще разбереш ли някога, че твоите закоравели убеждения ти разказват играта.
Вземи препрочети това http://www.emozdrave.info/palace.html, ако си го чела! Ако не си прочети го поне 3 пъти и вземи отвори очи най-после.
Бастет, ти не задаваш въпроси. напротив ти правиш изявления които твърдиш, че са или закон или факт.Bastet написа:Няма как да не разсъждавам защо това е така ,а онова иначе,някак си това звучи като комунистически лозунг - ''действай без да питаш''.Също така не вярвам и ти да не разсъждаваш и да не си задаваш въпроси ,а да действаш под чужда команда.Но струва ми се,че хабим пространството в даване на оценки един на друг и това просто не е полезно за четящите този форум...
Изявленията ти са от рода на - Еди какво си е еди как си и това е факт.
Аз казвам, че това са абсолютни глупости.
Ако искаш се обиждай.
И най-лошото е, че в место да се вслушаш в критиката, ти се засягаш и продължаваш по стария начин. После почваш да се чудиш защо това или онова не работи за теб или работи само времено.
Не винаги, не винаги, не винаги, НЕ ВИНАГИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!Bastet написа:Мили хора,единственото ,което исках да кажа е ,че рязкото сваляне на кг-ми не е за препоръчване,защото след него следва разко наваксване.

Не виждам защо нападате Bastet толкова??? Никъде в нейни постове за отслабването не е използвала думата ВИНАГИ! Къде е проблема тогава?ivangp написа:Не винаги, не винаги, не винаги, НЕ ВИНАГИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!Bastet написа:Мили хора,единственото ,което исках да кажа е ,че рязкото сваляне на кг-ми не е за препоръчване,защото след него следва разко наваксване.![]()
![]()
![]()
![]()
И аз мога да потвърдя, че в повечето случаи, когато се свалят шоково килограми, после се връщат много бързо, че и отгоре се качват. Къде е проблема? Нещо изпускам ли? Естесвено че си има начин това да не става . Ако някой ги знае - нека да ги напише...
П.С. В линка, който си дал нещата са доста абстрактни и много общи.
Аз се предавам.
Тук нещата започват много да ми приличат на други форуми в които съм влизал и в които съм решил никога повече да не влизам имено по тази причина.
Вместо да се дискутира смисъла на мненията, почваме да се хващаме за отделни думи.
Да, не е писла Бастет - ВИНАГИ, но то се подразбира.
Повече няма да коментирам. Всеки да си чете надписите по собствените стени и ако иска да ги променя, да ги променя. Ако не иска, да продължава да се съобразява с тях.
Аз само исках да посоча , че надписите съществуват и че пише еди какво си.
Тук нещата започват много да ми приличат на други форуми в които съм влизал и в които съм решил никога повече да не влизам имено по тази причина.
Вместо да се дискутира смисъла на мненията, почваме да се хващаме за отделни думи.
Да, не е писла Бастет - ВИНАГИ, но то се подразбира.
Повече няма да коментирам. Всеки да си чете надписите по собствените стени и ако иска да ги променя, да ги променя. Ако не иска, да продължава да се съобразява с тях.
Аз само исках да посоча , че надписите съществуват и че пише еди какво си.