Замисли се ти къде си?Тук или в бъдещето?
И понеже ти си знаеш как се чувстваш като гледаш тази снимка,ако искаш да не се чувстваш така има една техника за емоционална свобода се казва,можеш да я използваш и промениш нещата,въпрос на избор е!

Защо е необходимо да си като всички?Не е ли по-добре да си бъдеш индивидуален,себе си?Копия много,оригиналът е един.Ако следваш някой и вървиш зад него ако спре,може би ще му се удариш в задника.Това ли искаш?:)Незнам дали съм се приел,но винаги когато стане на въпрос за ръст, малко или много си навеждам главата, защото всички в моят клас са по-високи от мен, което ме притеснява.
"Искайте и ще ви бъде дадено..."Искам да порастна,
Според теб това ли е да живееш тук и сега?Искам да порастна, защото такъв си се представям, след време... нещата, с който мисля да се занимавам не че изискват ръст, но би било супер да са така, както ги искам.
Дрехата не прави човека,а само го украсява!
Гена, и мен "постоянно ме преследват мъдри мисли, ама аз съм по-бърза от тях..."Няма по голям враг от самият теб!
А, точно, е тва исках да чуя!Благодаря ти!всичко си зависи само и единствено от него!
А защо искаш да се занимаваш точно с тези неща, зашо искаш да забиваш, защо искаш да играеш баскетбол, защо искаш да имаш здраво и релефно тяло, защо искаш да доказваш на хората че е възможно?Адлер написа:Искам да порастна, защото такъв си се представям, след време... нещата, с който мисля да се занимавам не че изискват ръст, но би било супер да са така, както ги искам.
Искам да порастна, защото ще имам много повече самочувствие (не прекалено, разбира се)
Искам да порастна,защото искам да играя баскетбол и да забивам по дяволите.
Искам да порастна, защото искам здраво, релефно тяло и според мен това ще стане именно с тези сантиметри отгоре.
Искам да порастна, защото искам да докажа на хората, че е възможно.Сякаш искам да стана някой ден и да си кажа: Ето, аз съм 182см,чувствам се чудесно и си живота, както аз искам.