И чак после му отговарям.
Като междувремено и ТЕСам изникналите емоции, породени от мнението му и размислите върху него.
Това не е било винаги така. И аз съм реагирал първосигнално на критики преди.
Но в последно време ми е принцип.
Аз лично виждам и в критиките на двама ви един към друг, както и в критиките на други хора към вас (в случая визирам себе си и trend) смисъл и виждам неща, които поне от постовете ви не личи да сте адресирали.
Предлагам ви да препрочетете постоветем в които някой ви критикува, да си извадите на един отделен лист всички критики към вас, да поразмишлявате над тях и да поТЕСате. Смятам, че ще е от полза най-вече за вас, а след това и за останалите хора, с които контактувате по един или друг начин.
Ще заърша този пост с една моя любима поговорка:
"Всеки може да закара едно магаре до водата, но никой не може да го накара насила да пие."
Помислете и върху нея, ако желаете.

П.П. на последния ми задължителен психо преглед една от психоложките, коментира човека който бе минал преди мен и когото бях скъсали със следните думи:
"Този човек още като влезе знаех, че няма да издържи изпита. Прекалено много говореше. А когато някой много говори, това показва, че е нервен и иска нещо да скрие от другите или от себе си."
Още храна за размисъл и евентуално ТЕСане.

И накрая да завърша тази тема с това, че в момента съм на семинар за една нова техника, която се основава на идеята, че във всяко зло има добро и с която се преобразува отношението на човек към даден проблем, като му се задават определени въпроси, които го карат да намира доброто в проблема. Процесът завършва или с обединяване на Противоположности или с Плерома = Позитивно, Прекрасно състояние. (Плерома в превод означава - Божия Милост, Благодат)
Та много истина има и в поговорката:
"Всяко зло за добро."