Интересно ми е все пак, защо коментираш само отношение към човека, а не смисъла на съветите ми към него, адекватността им?!

Виждали сме се и се познаваме от семинара по ПЕАТ. Да. За да ти обърна внимание съм забелязал нещо,което ми е направило впечатление. Ето тук нищо не ти разбирам!
Друго което на мен ми е интересно,преди време някъде четох за твои проблеми върху които работиш с ТЕС,а сега рядко го правиш. Не изпитвам потребност от това, не изпитвам потребност да променя това. Не ми пречи това положение, за да го променям. Споделям когато и каквото искам и не се чувствам длъжна, никой не го и иска от мен, да го правя.Защо не споделяш опита си в твоя тема Не чувствам потребност ,а това би помогнало на много хора,Аз съм свободна, да се отзова на всеки, който има нужда от мой отзвук или когато аз почуствам порив(изтесва се -навик!), да реагирам(емоция, Иване!)ти си много ентусиазирана и сериозна,постигнала си много благодарение на ТЕС? Това е субективна и твоя преценка само.Говорили сме за това и лично аз съм ти се възхищавал за всичко което си ми споделила. Гена, с теб проведох само един разговор и спрях, ако си забелязал?! Освен това, не съм обсъждала себе си, като личност, проблеми, живот, с теб, а мисли за техниката и ценноста на форума. Разликата е съществена!
По отношение на това,дали само във Vboxa стоя Не,Акачвайки клипове в темата Дъра-Бъра,да ти обърна внимание върху следното.Не си ли прекалено сериозна Не, не съм, в момента силно се забавлявам!и това да ти пречи за други неща в живота,човек трябва малко и да разпуска,да се посмее и откъсне от сивото си ежедневие.Ако това не ти допада което предлагам аз,предложи нещо твое. Не се хващам на такива номера, по-добре намали обема на прехвърляната от Бокса информация, все пак темата отворена от Мая, беше за приказки, извън ТЕС, но по ТЕС линия.На мен ми идват в повече, толкова много клипове. Смятам, че това е по-уместно на друго място, извън форума, примерно във Бокса...!Виж пак, колко добре се бъбреше, преди да залееш с клипове! Вярно е,че всички сме различни,не можем да харесваме само това,което аз в случая предлагам,Да, с това съм съгласна!За това не натрапвам желанието си, да спреш да преливаш инфо от Боска насам, ами просто вече не отварям онази тема!а и май се оказвам аз по активният,което може да означава,че малко хора го правят,поне така мисля аз.Е това поне, не те ли подсеща нещо?! Може би не само аз съм се отдръпнала?!
Това обаче, не означава, да се държим като деца непрекъснато, навсякъде и с всичко!Нека не забравяме,че не трябва да губим детското в себе си!
Живота ми даде този форум.гената
Алиса,искам да ти обърна внимание на нещо друго!
Замисли се какво ако не получаваш в живота си,те води тук постоянно и те кара да си така активна във форума! Idea
Не, не ми е необходимо, но когато коментираш едностранно се получава товаivangp
Алиса, съветите ти са адекватни. Какво да ги коментирам. да пиша след всеки твой пост - Съгласен съм?
ivangp
Ами на мен ми се вижда, че си доста емоционална в постовете си към него.
Каква е ползата, щом Гената използва това, като пореден мотив да се скрие, зад теб, вместо, да осмисли евентуален проблем?! И това не е единственият такъв случай, точно и отново с Гената! Не си ли го забелязал?! Освен това какъв смисъл ти влагаш в емоционална, защото явно не е универсалният, включващ цялата палитра от емоции?!гената
Алиса,днес се сетих нещо, което сега ще засегна сега,другите неща ще пиша по-късно.В темата на trend-Липсва ли ви Гената?-ти го попита защо точно аз,а не други лица които изброяваш.Замисляш ли се нещо в тази насока с този си пост,какво изразява той в теб? Idea
А поста ти в интересни книги е излишно да го коментирам!Прекалено емоционален за мен. Very Happy