mamaly, много добре ми се отразява йогата. И на самочувствието, и на спокойствието. Съчетанието ТЕС и йога е просто невероятно. С ТЕС успявам да си наложа да се усмихвам, успявам поне засега смело да преодолявам пречките. А йогата ми е релакс. Точно от това, което имах нужда-да остана сама със себе си. Защото иначе, когато оставах сама вкъщи не се чувствах добре, чувствах се изоставена, а когато имаше някой вкъщи-ми пречеше. А йогата просто съчета всичко-хем съм сама, хем има много хора около мен. И понеже упражненията се правят на тъмно, само на свещи и атмосферата е много отпускаща. Не виждаш никой, усещаш само себе си, но същевременно чуваш гласа на инструктора. Е, имаше и ревливи периоди по време на йогата, което доста ме озадачи, но отминаха.
Това е, доволна съм.
Сега остава да се преборя и с венците. Около мен хората ми говорят, че не се лекува парадонтозата (всеки такава диагноза ми поставя), но аз вярвам, че ТЕС ще ме излекува. Усещам, че кистата ми се бори и не иска да изчезва, но пък аз яко я дърпам и я карам да се разкара

В момента, в който си легна, сякаш визуализацията ми се включва. Усещам си здрави зъбите и венците, "хапвам" си с удоволствие. Знам, че и в действителност ще стане. Просто ми трябва още малко търпение.