Ще напиша и тук,че с ТЕС можем да променим отношението си към другите,които са около нас,защото все пак сме различни,а винаги за едно нещо всеки мисли по различен начин,на един може да не му се хареса това,така се получават разногласия,противоречия и ако човек избухне,изпусне си нервите и става еднаааааа,а с тес просто се примиряваме,приемаме нещата такива каквито са,знаем че все пак така мисли човека срещу нас и си спестяваме негативните моменти!
С мен така се промениха нещата с приятелката ми,виждам че тя си има едно мислене,харесва или не на мен,аз съм го приел и знам,че ако на мен не ми харесва,смятам,че не е правилно,то от това само тя може да загуби,както се казва живота си е неин и да си го живее както тя си намери за необходимо и същото се отнася и за мен,в обратен ред!
Не можем да налагаме на някой собственото си мислене и да искаме да е като нас,както и не е хубаво да се подаваме да това,кой какво ни казва и мисли,все пак всеки човек трябва да има сили да покаже собственото си аз,какво мисли и да не се опитва да променя нещо,защото някой друг му го е казал,ако той самият не го желае и осъзнава!
Има хора на които им идват нещата от вътре,показват и дават това от което имаме нужда,има и други които действат по друг начин,а кой е правилният не мисля,че може да се даде точен отговор,защото всички сме различни и харесваме различни неща!