За сега не мога да си го обясня, но чувствам, че трябва да поработя над това (въпреки, че още нямам ясна идея как ще стане).

Сякаш не съм се замисляла много-много. Бих казала, че е непостоянно! Понякога го има, друг път съм пълна скръб.Femme написа:Как е самочувствието ти?
Това положително утвърждение много добре ми работи. Никого не хванах за гушата тия почивни дни, въпреки, че имах неприятни изживявания.Lady Frost написа:"...и се освобождавам от агресията по положителен начин."
Само изречението "Тогава съм изцелена.", ще заменя с "Изцелена съм!". Може и други промени да претърпи, така че текста да ми е удобен за ползване, ще видим как ще потръгне.Желая да простя.
Прошката е лечебен инструмент, който нося навсякъде със себе си!
Обичам усещането за свобода, когато свалям тежкото наметало на критиката, страха, вината, омразата и срама. Тогава мога да простя и на себе си, и на другите. Това освобождава всички ни. Готова съм да се освободя от старите спречквания и проблеми. Не желая повече да живея в миналото. Прощавам на себе си за това, че толкова дълго съм носила това тежко бреме. Прощавам на себе си за това, че не съм знаела как да обичам себе си и другите. Всеки е отговорен за собственото си поведение и това, което отдава навън, животът му го връща обратно. Затова аз нямам нужда да наказвам никого. Всички сме подвластни на законите на собственото си съзнание, включително и аз. Грижа се да разчиствам непрощаващите части на съзнанието си и пускам любовта да влезе. Тогава съм изцелена.
Градира в това:Lady Frost написа:"Въпреки, че изпитвам почти непреодолимо желание да наранявам детето си по всевъзможен начин, аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам от агресията по положителен начин."
Имам усещането, че това ме засяга много пряко (имам нещо много упорито по главата, което никой дерматолог не мога да ми каже какво е и как да го излекувам, няма и да чакам да ми кажат деnia написа:...Преди няколко месеца фризъорка откри петно от бебешки люспи (с меден цвят) на главата му. Тогава четох Бурбо за да разбера причината. После говорихме с Александър надълго и нашироко и написаното от нея в голяма степен се потвърди. Тя казва, че „люспите засягат хора, които не позволяват да бъдат докосвани с обич от другите. Те искат да се защитят, защото се страхуват да не позволят твърде много да им влияят”.
Вече и двете декларации са nonsense за мен. Мисля, че най-сетне преборих проблема. За всеки случай продължавам всекидневната работа със Заклинанието и с положителни утвърждения.Lady Frost написа:Това:
Градира в това:Lady Frost написа:"Въпреки, че изпитвам почти непреодолимо желание да наранявам детето си по всевъзможен начин, аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам от агресията по положителен начин."
"Въпеки, че когато някой ме ядоса си го изкарвам на сина си, аз напълно и безрезервно приемам себе си, обичам се и се освобождавам от агресията и гнева по положителен начин."