Не знам това откъде го изкопа- твои заключения ли са или са преписани от някой наръчник, но само да ти споделя, че както казваше една приятелка"Няма по хубав аромат от миризмата на къпан мъж, който току -що се е изпотил върху теб".Доста течности могат да бъдат смущаващи по време на секс, но мъжете се притесняваме главно за потта. Някои се потят повече от други, но всички се потят и при това обикновено повече от жените. Затова и много мъже се страхуват, че ще намокрят чаршафите точно в най-ключовия момент. Е, голяма работа. Като се изпотите, ще се изкъпете. Като намокрите чаршафите, ще ги изперете. Не е чак такъв проблем.
Миризмата
Има сигурно хиляди проучвания, според които феромоните или миризмите, които отделя тялото ви, се засичат от противоположния пол и имат значение за сексуалното привличане. Има и проучвания, доказващи, че жените харесват миризмата на мъже, излезли от фитнеса. Дали е така или не, не можем да кажем, поне не от името на всички жени. Но, пичове, не се притеснявайте за начина, по който миришете през цялото време. Формулата е проста - душ и парфюм.
Абсолютно съм на нейното мнение, въпреки че аз съм от жените дето избягват фитнеса, точно заради миризмата и усещането за тестостерон и адреналина, които се носят из залата.
Доста често парфюма и дезодоранта повече дразнят, повече ме отдалечават от партньора, отколкото да ме привличат и да решават проблема.Та нали въпросните феромони се разпространяват точно чрез потта и другите телесни течности. И идва следващия момент - когато вече потта и миризмата на отсрещния ме дразнят- е време е да бягам, с първа космическа, или да ТЕСам де, защото означава, че - по една или друга причина - вече не го искам.
Много смело да се захванеш с ТЕС да работиш върху тази случка от времето, когато си бил на 3 месеца и която не помниш. Идеята на Иван за въображаема случка е чудна и мисля че ще стане! чак се чудя дали да не му се обидя, че чак сега я споделя