Всекидневно прилошаване
Един от най-простите методи за придобиване на власт над поразените места и възстановяването на здравословното им състояние е този, който преподава хатха-йога на своите ученици. Методът се състои в най-обикновено «убеждаване» на лошо държащите се органи или части на тялото, внушавайки им разпореждания така както все едно сте пред ученици. Разпореждайте им твърдо и решително, като им казвате какво искате от тях и строго им го повтаряйте по няколко пъти. Потупването или нежното поглаждане на болните части или места, непосредствено намиращи се до тях, ще привлече към тях вниманието на клетъчните групи, така все едно хващате човек за рамото за да привлечете вниманието му и да го накарате да чуе това което искате да му кажете. Твърдото произнасяне на думите ще създаде умствен образ за това за което говорите. Тази мисъл по каналите на симпатиковата нервна система, управлявана от инстинктивния разум, се предава пряко на мястото и лесно се възприема от клетъчните групи и даже от някои отделни клетки. Подсилена вълна на прана* и
* Прана – универсалната енергия на Вселената.
9
увеличен приток на кръв също се отправят към поразените области, върху които лицето даващо заповеди е обърнало внимание.
Eто щом не става со кроце и со благо ,става с кютек.Това е от книгата за новите зъбета
* Прана – универсалната енергия на Вселената.
9
увеличен приток на кръв също се отправят към поразените области, върху които лицето даващо заповеди е обърнало внимание.
Eто щом не става со кроце и со благо ,става с кютек.Това е от книгата за новите зъбета

maiamito, прави една седмица само ТЕС за ПО-та. Описани са във форума маного добре. Тези които ще видиш тук основните и често срещани. Имам чувството, че си подпушена от По-та. Прави само ТЕС за По-та и после пак се върни. Според мен вероятно само от По-тата за два три дена симптомите ти ще претърпят динамика.
Поздрави
Поздрави
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Епиктет
Много баби - хилаво бебе. - Народна поговорка
Ако искам да стигна от София до Варна и тръгна на изток, после свия към Пловдив, после към Ловеч, после към Враца, после към Хасково, защото всеки ден установявам, че все още не съм стигнал до Варна и това според мен означава, че не вървя в правилната посока, кога ли ще стигна до Варна? И дали изобщо ще стигна?
Е, хубавото е поне, че вървя. Движа се все пак.
Лошото е че изобщо не знам накъде вървя и защо натам. Вървя си насам натам, защото някой ми казва, че и той е вървял натам и според него натам трябва да се върви, което още повече ме обърква.
Стигам и до там да продължавам да се лутам и да псувам всичко и всички наред.
А всъщност къде ми е проблема?

Ако искам да стигна от София до Варна и тръгна на изток, после свия към Пловдив, после към Ловеч, после към Враца, после към Хасково, защото всеки ден установявам, че все още не съм стигнал до Варна и това според мен означава, че не вървя в правилната посока, кога ли ще стигна до Варна? И дали изобщо ще стигна?
Е, хубавото е поне, че вървя. Движа се все пак.
Лошото е че изобщо не знам накъде вървя и защо натам. Вървя си насам натам, защото някой ми казва, че и той е вървял натам и според него натам трябва да се върви, което още повече ме обърква.

Стигам и до там да продължавам да се лутам и да псувам всичко и всички наред.
А всъщност къде ми е проблема?

Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.

Последно промяна от MAG2001 на 01 Фев 2012 16:58, променено общо 1 път.
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
Ами то това наистина е вярно, много баби хилаво бебе, но в такъв случай какво да прави човек като мен?
Само да споделя за общата ми картина и попитам за мнение:
Значи първото ми прилошаване беше преди 3 год. лятото, беше като ПА и тогава така се стекоха обстоятелствата, че ме освободиха от тогавашната ми работа, след това 2-3 мес. след това забременях, през цялата бременност не съм работила, след това майчинство, та до ден днешен е така.....и мисълта ми е следната, според вас възможно ли е това мое състояние да се задълбочило от това, че през цялото това време не съм работила и не съм се занимавала с нищо, освен че си гледам детенцето, обаче аз физически съм заета, но психически не....аз съм свободна да си мисля каквото си поискам... нали?И въпроса ми е мислите ли, че като започна работа, нещата постепенно може да се пооправят, наред с ТЕС - разбира се:)
Само да споделя за общата ми картина и попитам за мнение:
Значи първото ми прилошаване беше преди 3 год. лятото, беше като ПА и тогава така се стекоха обстоятелствата, че ме освободиха от тогавашната ми работа, след това 2-3 мес. след това забременях, през цялата бременност не съм работила, след това майчинство, та до ден днешен е така.....и мисълта ми е следната, според вас възможно ли е това мое състояние да се задълбочило от това, че през цялото това време не съм работила и не съм се занимавала с нищо, освен че си гледам детенцето, обаче аз физически съм заета, но психически не....аз съм свободна да си мисля каквото си поискам... нали?И въпроса ми е мислите ли, че като започна работа, нещата постепенно може да се пооправят, наред с ТЕС - разбира се:)
Последно промяна от maiamito на 08 Яну 2012 23:33, променено общо 1 път.
Изтесай си емоциите ,които си почувствала при освобождаването ти от работа---обида,незнание какво ще провиш защото си без работа,несигурност за оцеляване,незнание как ще плащаш ипотека и каквото се сетиш.Това,че си без работа и се чувстваш непълноценна,скука и пак кавото се сетиш в този период.Мисля ,че докото не се изчистиш от негативите,където и да отидеш и каквото и да направиш ще си ги носиш с теб.Но това е само мое мнение
нека не ти го натрапвам
Сега ми идва една идея дето ми я даде Маядоб:
Разтъркай се енергично дланите ,сложи ги една върху дрега на мястото ,където усещаш ,че ти се гади ,затвори си очите и се отпусни и се вслушай в себе си.Просто следи усещанията си.Идеята е че там където има някаква болка или усещане има застояла енергия,която от енергията на ръцате ти ще се разтопи и ще се разтвори и изтече.Търся го цитата да ти го копирам точно но още не го намирам,но го пробвай,пък да видим,на мен снощи ми помогна,не можех да заспя и ме напъваше някъде около слънчевия сплит.Подържах си ръзете за няколко минути и съм отмъркала

Разтъркай се енергично дланите ,сложи ги една върху дрега на мястото ,където усещаш ,че ти се гади ,затвори си очите и се отпусни и се вслушай в себе си.Просто следи усещанията си.Идеята е че там където има някаква болка или усещане има застояла енергия,която от енергията на ръцате ти ще се разтопи и ще се разтвори и изтече.Търся го цитата да ти го копирам точно но още не го намирам,но го пробвай,пък да видим,на мен снощи ми помогна,не можех да заспя и ме напъваше някъде около слънчевия сплит.Подържах си ръзете за няколко минути и съм отмъркала

nikimm написа:maiamito, прави една седмица само ТЕС за ПО-та. Описани са във форума маного добре. Тези които ще видиш тук основните и често срещани. Имам чувството, че си подпушена от По-та. Прави само ТЕС за По-та и после пак се върни. Според мен вероятно само от По-тата за два три дена симптомите ти ще претърпят динамика.
Поздрави
Да тес-ам за ПО означава ли да правя само декларацията по РД, без да минавам по точките с НФ или...?
maiamito написа:
Има една книга за тес, там е казано според мен точно.
Поздрави
P.S. че много баби има около теб е така, но да биеш по по-тата ще ти се отрази още по-добре от бабите.
Означава да минаваш по точките, както си е техниката.Да тес-ам за ПО означава ли да правя само декларацията по РД, без да минавам по точките с НФ или...?Да тес-ам за ПО означава ли да правя само декларацията по РД, без да минавам по точките с НФ или...?
Поздрави
P.S. че много баби има около теб е така, но да биеш по по-тата ще ти се отрази още по-добре от бабите.

"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Епиктет
nikimm написа:maiamito написа:Означава да минаваш по точките, както си е техниката.Да тес-ам за ПО означава ли да правя само декларацията по РД, без да минавам по точките с НФ или...?Да тес-ам за ПО означава ли да правя само декларацията по РД, без да минавам по точките с НФ или...?
Поздрави
Еми тогава каква е разликата на стандартния тес и това да тес-аш ПО-тата?