Депресия с мисли за самонараняване!
Re: Депресия с мисли за самонараняване!
картината беше същата от вчера режа си вените с нож ,чувам звука на рязането ,после виждам ръката си в кръв и скъсани вени и все едно ми е счупена грубо ръката, и накрая аз викам " ААААА " това е картината с която работя и мисълта ще променя .
Да не би да е картина от минал живот?
не мисля мисля не съм сигурен още .
между другото днес като се прибрах от разходка на плажа и си мислих че се въртя в порочен кръг от мисли и чувства , но днес ми доказа че явно коренът на натрапливите ми мисли е заключен в този черен , травмиращ спомен ,и колкото да им правя тес те се завръщат постоянно , правих и втори опит с мислите днес с " декларация ще си срежа вените сега ". Обаче уви пак до същото място си стигам,стигам в някакво алфа състояние ли е незнам , и нямам симптоми в тялото ,нямам тревожност и импусли само това нещо в главата ми което се качва и стои там и третото ми око мърда днес след първия ми опит след само 2 часа всичко се завърна доста бързо и силно , и се опитах втория път преди разходката.И това е аз се опитам да вляза или с тесане на декларации за самоубииство стигам отново и отново да това място .Та мисълта ми е, че за да се справя с всичките натрапливи милси и тревожност ,страх и симптоми, аз трябва да вляза в това нещо дето се надига в главата ми , но то е толкова дълбоко заключено и немога да го отворя. Явно трябва много ПО да правя за да го отворя .или само ПО колкото мога по цял ден нещо такова?
между другото днес като се прибрах от разходка на плажа и си мислих че се въртя в порочен кръг от мисли и чувства , но днес ми доказа че явно коренът на натрапливите ми мисли е заключен в този черен , травмиращ спомен ,и колкото да им правя тес те се завръщат постоянно , правих и втори опит с мислите днес с " декларация ще си срежа вените сега ". Обаче уви пак до същото място си стигам,стигам в някакво алфа състояние ли е незнам , и нямам симптоми в тялото ,нямам тревожност и импусли само това нещо в главата ми което се качва и стои там и третото ми око мърда днес след първия ми опит след само 2 часа всичко се завърна доста бързо и силно , и се опитах втория път преди разходката.И това е аз се опитам да вляза или с тесане на декларации за самоубииство стигам отново и отново да това място .Та мисълта ми е, че за да се справя с всичките натрапливи милси и тревожност ,страх и симптоми, аз трябва да вляза в това нещо дето се надига в главата ми , но то е толкова дълбоко заключено и немога да го отворя. Явно трябва много ПО да правя за да го отворя .или само ПО колкото мога по цял ден нещо такова?
-
- Участник
Много се съсредоточаваш върху това да премахнеш тия мисли и така ги засилваш... смени фокуса малко явно така няма да стане 

От снощи започна thetappingsolution На Ник Ортнър,ще говорят много свелила в ТЕС,има и тапинг с тях,слушай ги.Много са интересни.
www.thetappingsolution.com/2017event
www.thetappingsolution.com/2017event
Опитвам се да не ги мисля ,даже днес много малко забелязах че имам тези мисли ,но нещо отвътре ме накара да изпитвам тревожност в стомаха ,щото бях в парка и си тесах неща като да приема и пусна гнева и жаждата за отмъщение към едно момиче от миналата зима .но накрая по пътя се усетих измалял и тревогата ми се завърна .след йога ще пробвам да я тесам . Но и забелязвам че след тревогата идват и мислите ,а може би е обратно но така ми се струва .Много се съсредоточаваш върху това да премахнеш тия мисли и така ги засилваш... смени фокуса малко явно така няма да стане
Днес сутринта ,на разходка бос , вече 2 -ри ден пия анти депресант , не ми помага и той особенно . Четох книгата на Луис Хей , после си тесах и повтарях , обичам и приемам себе си за дълго около час и нещо . Бях с колелото навън да се разтикам ,върнах се и се зачетох в на орлин баев статиите . Не след дълго от самосебе си 3 то ми око взе да мърда .тесах си 2 те клипчета на Нея Фея и тази енергия пак си се качи ,в главата ми ,не съм говорил за лоши неща просто се качи . Сега отивам на работа ,но си усещам как тревожноста си се връща бавничко .Та това е отчета ми днес , а и цял ден си повтарям ,обичам и приемам себе си .Понякога като изместя погледа и фокуса на мислите си като че ли всичко изчезва за малко .Ако да речем сме.заети на работа и тн .
Здравейте , вчера и днес работя по утвърждения и опити да тесам неизразния гняв , агресия , сега представям си някой който мее наранил или му имам зъб , аз май имам такива доста , и си представям какво правя с него -ужасяващи неща , докато не спра да искам да го наранявам и неизпитвам негатив към него . Засега съм се спрял на едно момиче . И втори ден , външно крещя и се стягам цялото тяло , ченето и зъбите ми се стягат и т.н. .отпуска ме малко но след малко като се замисля за нея пак , искам да й счупя главата. Ванката и Любов казват ,че от неизразената агресия идват натрапливите ми мисли . Скоро ще пиша пак ако има равитие .
На мен преди време ми бяха казали, че имам неизразена агресия и е хубаво да се занимавам със спорт. Тогава тръгнах и на бокс за известно време, където ни изцеждаха на тренировка и след това се чувствах олекнал. И буквално и преносно. Бях страшно изморен, ама се чувствах прекрасно, освободен от всякакви негативни емоции.
Аз имам склонност да сдържам ги задържам в себе си, просто не съм научен да ги изразявам, а да ги подтискам. И всъщност спорта действа много освобождаващо в случая. Бях чул едно определение за стреса, нещо от сорта на "Това е да си адски ядосан и да ти се иска да удариш някой, но да не го направиш. Съответно агресията не преминава през юмрука, а се задържа в теб."
Аз имам склонност да сдържам ги задържам в себе си, просто не съм научен да ги изразявам, а да ги подтискам. И всъщност спорта действа много освобождаващо в случая. Бях чул едно определение за стреса, нещо от сорта на "Това е да си адски ядосан и да ти се иска да удариш някой, но да не го направиш. Съответно агресията не преминава през юмрука, а се задържа в теб."
Мерси АКБ аз по принцип ходя на йога 2 пъти в седмицата , но сега учителката се мести В ДиСи и ще пробвам нов курс смесица от тай чи ,йога и пилатес. Но не съм сигурен че ще го харесам . ходя и на индор футбол 1 ден в седмицата , и 5 дни бачкам . сили почти нямам за тежки физически упражнения , бях на диета за месец и свалих килограми и се чувствам слаб , сега се опитвам да си кача малко маса ,бавно . опитвам се и да увелича с колкото мога социалните контакти , за повече разнообразие . Мерси за съвета ще се опитам да вляза в форма .
Снощи докато си спах ми се присъни сън . Който е и случка .Преди години докато си карах колата и се прибирах от старата ми работа , си мислех някви неща не помня какви точно но в един момент видях някаква картина и вълна мина през мен , й се изплаших ,от мисълта или картината . За да изляза от картината почнах да си бия шамари да се свестя и за да не мисля тези неща . Помня нещо от сорта че очите бяха супер сини , а те са синьо зелени исе гледах в предното огледало и си казвах " а какво става с мен " - обаче това бяха кратки мигове и те изчезваха и много рядко през годините се появяваха . Тези вълни ми напомняха със ставащото с мен . Направих си ПМ днес и след това ми стана леко и ми се доспа . Обаче нали пия хапчета и си взех днес някакав чай peacefull mind и го пих преди това , не дъм сигурен дали това е от едното и другото . Мисля че поне промених утвърждението на "мислите са просто мисли , те нямат власт над мен " . И така Незнам дали това е първата случка щото питах подсъзнанието си , то не ме заведе никъде . Но ще видим
Сега знам че отбягвам мислите си за саммоубиюство и Ванката ме кара да ги предизвиквам , осъзнавам че един ден пак трябва да се изправя пред тях , но в момента се опитвам да си стъпя на краката и да се подготвя малко по добре за срещата с тях , щото като ми дойде набаир и бързо подвивам упашка и пак бягам от тях , опитвам се да си дам време и да забавя темпото ,че всичко ще стане отведнъж . Споделям какво правя , ако забележите грешки в начините и спосбите ми на действие ме коригирайте . Благодаря на всички лек ден .
Сега знам че отбягвам мислите си за саммоубиюство и Ванката ме кара да ги предизвиквам , осъзнавам че един ден пак трябва да се изправя пред тях , но в момента се опитвам да си стъпя на краката и да се подготвя малко по добре за срещата с тях , щото като ми дойде набаир и бързо подвивам упашка и пак бягам от тях , опитвам се да си дам време и да забавя темпото ,че всичко ще стане отведнъж . Споделям какво правя , ако забележите грешки в начините и спосбите ми на действие ме коригирайте . Благодаря на всички лек ден .
Здравейте отново , през последните дни не писах , мислих и се опитвах да намаля до минимум хапчетата , но вечерта като си легна пак немога да спя, сйрцето ми бие с 107 удара в минута а трябва да е м-у 60 и 70 . Мисля че отскоро започна да ми излиза много агресия ,и я тесам доколкото мога , ходя в парка и ако няма никой се опитвам да вадя гняв и ярост от мене ,като си представя някой който ме е ядосвал . Оня ден на работа ,нещо шефката ме ядоса и се скрих в кенефа и тесах ама се стискам цялото тяло , крещя но без глас, свивам юмруци , ръкомахам , оставах без дъх , стомаха ми се свиваше и след няколко кръга се успокоих , и излязох като нов човек . Но това беше само за вечерта .
Ванка така ли да си изразявам агресията ?
Вчера преди да си легна пак тесах , обаче толкова силно се стегнах , чак лявата страна на трапеца ми направо се опъна като струна и сега леко ме наболява .Почнах тази сутрин в нашия фитнес има нещо подобно на боксова круша , да я удрям , правя 2-3 мин . Удари ,да се ядосам , после 3 серии тес .нещо подобно правя .
Трябва и да правя по 1 случка на ден , това все го отлагам или правя 1 после след няколко дена друга , ако състоянието ми го позволява .съставям си списък със случкии с хора които са ме ядосвали . Представям си ги и ги псувам , бия убивам и т.н. понякога се получава за по скорошни случки , за по стари тесам виждам ,че някакси не им мисля зло и си мисля че съм изчистил гневът , връщам се да проверя няма го , но след време пак като че ли се връща . За дега толкова , днес съм пак цял ден на работа , ще видим какво ще стане . Пишете
Също така и въпрос към Ванката ,как мога да разбера тази енергия която се качва в главата ми ,дали това не е от тази кундалини енергия ,или просто се плаша от собствените си страхове . Защото Тесам с различни декларации и тя се качва горе в главата ми и това допълнително ме плаши и изнервя ? И се страхувам да стигна до края на емоция или за натрапливлите ми мисли примерно ? Преди като съм освобождавал енергия от мен , мисля че беше през сърцето и третото око . Ама си ме гложди този въпрос де ? То и от там ми идва може би че полудявам , и съм нетърпелив и се въртя в омъгьосан кръг . И сега като незная отговора ме е страх да се напъна за натрапливите ми мисли . Та Ванка ако можеш да ми отговориш моля?
Ванка така ли да си изразявам агресията ?
Вчера преди да си легна пак тесах , обаче толкова силно се стегнах , чак лявата страна на трапеца ми направо се опъна като струна и сега леко ме наболява .Почнах тази сутрин в нашия фитнес има нещо подобно на боксова круша , да я удрям , правя 2-3 мин . Удари ,да се ядосам , после 3 серии тес .нещо подобно правя .
Трябва и да правя по 1 случка на ден , това все го отлагам или правя 1 после след няколко дена друга , ако състоянието ми го позволява .съставям си списък със случкии с хора които са ме ядосвали . Представям си ги и ги псувам , бия убивам и т.н. понякога се получава за по скорошни случки , за по стари тесам виждам ,че някакси не им мисля зло и си мисля че съм изчистил гневът , връщам се да проверя няма го , но след време пак като че ли се връща . За дега толкова , днес съм пак цял ден на работа , ще видим какво ще стане . Пишете
Също така и въпрос към Ванката ,как мога да разбера тази енергия която се качва в главата ми ,дали това не е от тази кундалини енергия ,или просто се плаша от собствените си страхове . Защото Тесам с различни декларации и тя се качва горе в главата ми и това допълнително ме плаши и изнервя ? И се страхувам да стигна до края на емоция или за натрапливлите ми мисли примерно ? Преди като съм освобождавал енергия от мен , мисля че беше през сърцето и третото око . Ама си ме гложди този въпрос де ? То и от там ми идва може би че полудявам , и съм нетърпелив и се въртя в омъгьосан кръг . И сега като незная отговора ме е страх да се напъна за натрапливите ми мисли . Та Ванка ако можеш да ми отговориш моля?
Да, така си изразявай агресията.
Блъскането на крушата, докато си представяш, че е някой който мразиш и искаш да нараниш, е много добра идея. Един рунд е 3 минути. почивката между рундовете е 1 минута. Можеш да равиш по няколко 3 минутни рунда на крушата с ТЕС в почивките. Това си 3 в едно - страхотна тренировка, изкарване на агресията и чистене на негативни емоции.
Енергията която се качва в главата ти е енергия. Няма значение кой какви имена й дава. Все си е енергия и все подлежи на изкарване. Но трябва да се престрашиш да хванеш бика за рогата и да я предизвикваш, вместо да бягаш от нея. Същото се отнася за мислите за самоубийство. Докато се страхуваш от тях те ще остават. Започнеш ли да ги търсиш и усилваш ще изчезнат. Трябва да се стремиш поне два пъти по-често да мислиш тези мисли и поне 2 пъти по-силно да изпитваш емоциите, да усещаш енергията и т.н.
Дяволът не е толкова черен, колкото ни се струва.
Блъскането на крушата, докато си представяш, че е някой който мразиш и искаш да нараниш, е много добра идея. Един рунд е 3 минути. почивката между рундовете е 1 минута. Можеш да равиш по няколко 3 минутни рунда на крушата с ТЕС в почивките. Това си 3 в едно - страхотна тренировка, изкарване на агресията и чистене на негативни емоции.
Енергията която се качва в главата ти е енергия. Няма значение кой какви имена й дава. Все си е енергия и все подлежи на изкарване. Но трябва да се престрашиш да хванеш бика за рогата и да я предизвикваш, вместо да бягаш от нея. Същото се отнася за мислите за самоубийство. Докато се страхуваш от тях те ще остават. Започнеш ли да ги търсиш и усилваш ще изчезнат. Трябва да се стремиш поне два пъти по-често да мислиш тези мисли и поне 2 пъти по-силно да изпитваш емоциите, да усещаш енергията и т.н.
Дяволът не е толкова черен, колкото ни се струва.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Опитвам енергийното ниво обаче ми спада бързо , защото енергията в тялото ми не протича правилно и като ходя и допълнително на работа се изцеждам бая . Но и като не мога да спя през ноща съм като разглобен гардероб
http://www.beinsadouno.com/board/forums ... %B2%D0%BE/
четох и тези коментари тука , надъхах се и тесах 30-40 мин. опитах с една и съща картина и дори и с различна, виках ги мислите , представях си . за сега не се получи
http://orlinbaev.blogspot.com/2016/12/blog-post_7.html
този тука е по як !!! и така опитвам се
http://www.beinsadouno.com/board/forums ... %B2%D0%BE/
четох и тези коментари тука , надъхах се и тесах 30-40 мин. опитах с една и съща картина и дори и с различна, виках ги мислите , представях си . за сега не се получи
http://orlinbaev.blogspot.com/2016/12/blog-post_7.html
този тука е по як !!! и така опитвам се
Каво значи не се получи. Обясни по-подробно.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост