Фани, доколкото съм те чела, имаш прекрасен резултат с килограмите ,като се концентрираш върху тях, и тесаш с декларации както ти хрумнат.Може би това е твоят начин, само заместваш кила с коса --и готово!!!А на бас че ще имаш резултата!!!

А иначе и една елементарна хининонва вода от аптеката дава осезателен и видим резултат след около две седмици, нанася се като лосион всеки ден или през ден или когато се сетиш, и върху косопада и върху здравината на косъма, само че и върху растежа ,та се налага по-често да я подстригваш и боядисваш/ако я боядисваш!/

Така е то, нямало нищо само положително в тоз дуален свят!!За съжаление като я спреш/хининовата вода/ обикновено проблема пак се връща.Та бих препоръчала преди и след лосиона да ТЕсаш, което както ти дойде
И мен ме е занимавал проблема с косопада-и професиолно, и щото ми се появявал периодично.Обикновено се смята за нормално при смяна на сезоните да се засилва/ми оранизма бил под стрес!/.Обикновено се смята за нормално с напредване на годините да оредява, да намалява там дето би трябвало да я има за сметка на увеличаването и там дето нормално я няма.Ми то е така, от ЕГН-то,хормонално..нормално.Ми на докторката може да и е нормално.Аз пък знам отнякъде, че проблема не е в годините, а в това дето си го носиш през годините, емоционалния товар.Друго, по-добро обяснение за сега поне нямам.Проблеми като засилен косопад, лющеща се кожа/себорен дерматит/, кожни обриви говорят за претоварен ,не успяващ да се справи/преработи токсините/ черен дроб.Черният дроб обикновено се свързва с гняв/радост- и в хомеоптията , и в източните учения.В хомеопатията обикновено-ако заболяването ,което се разглежда като основно е вътрешно/на вътрешните органи/ и в процеса на лечение се появи обрив, засилен косопад, екзема, сържежка някъде-ми те са щастливи, избутали са проблема от вътре на вън!супер!хич ги не е еня че мен ме сърби!!Радват се на резултат!!И ако не дай си боже без да ги питаш го намажеш с нещо-мноо са сърдити!!!Сега да не речеш, че ти казвам че си гневна, не само посочвам докъде съм стигнала по отношение на косопада.
Другият проблем обикновено е хормонален дисбаланс-не добре функциониращи женски части, а често и надбъбречни жлези.Този проблем насочва /поне мен/ към неприемане на женското в мен, и на самата мен.Това непремане на физическо ниво обикновено се изразява в недобре работещи яйчници, проблеми по половите ограни, течения, събрележки и болежки.На поведческо ниво може да е тотален отказ от комуникация с мъжката половина на човечеството/що да се занимавам с глупости, аз цял живот густо ли да ви бутам, айде сиктир!!!мъже сте, оправяйте се!!без мен!!!/ или напротив/тя все тая с кой,давай юрюш на маслините, то сега ми се е паднало ,знае ли се после!!!/Та двете по мое мнение са едно и също.Все е неприемане, непризнаване, неизразяване на жената в мен.И това наистина с годините са засилна.Що!?Айде сети се що!И защо някак все налитам все на хора, дето да ми го докажат напрактика! При мъжете само заместваме яйчници с простата и готово.В къщи си ги имам двама с голи глави, единият си я бръсне, щото се изпотявал и му пречи, другият-щото незнам кога незнам коя му казала че е много секси бръснат- то всеки с асоциаците си, с филтрите си, с вътрешните си лещи.Може би е генетично,може да е попит поведенчески модел, може да е"кармично"-" и греховете на бащите ще паднат върху челата /теметата/ на техните синове!Може.Всичко може, не е там въпроса-според мен.Между другото -когато на баща ми му оперираха и извадиха простата, взе че му поникна мъх на голото теме

Сега някой да не рече,че го препоръзвам като метод за лечение на косопад!опазил Господ!Пък и беше временно, не му е поникнала коса още.Защо ме занимава тоз въпрос?!Ми щото ако е ген, значи и аз го имам, пък аз си харесвам косата и -много ги уважавам и тях, и Шинйид Оконър, ама предпочитам да не се бръсна

Предпочитам да изТЕСам което както мога около проблема.Пък то моето решение на проблема може би ще се прояви-рано или късно.