ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ
А в какво се изразява силата според теб?fif42 написа:За усещането се усещам,но ме стега капата ,когато почне да ме избива на рев и хлипания и секакви такива простотииВярвах ,че съм по-силна
Според мен не е в това да потискаш емоциите си и да караш напред като си мислиш, че емоциите не ти влияят, и че си по-силна от тях. Те ще ти влияят до момента, в който не ги освободиш така или иначе, поне според мен. Виж, щом работиш върху себе си, значи голяма част от теб знае, че ти си отговорна за рева си, не външния свят, което голяма част от хората често забравяме. Това, за мен е признак на сила.

Както и това да си позволиш да поплачеш, когато ти се плаче.
Монстер
поне десет пъти тръгвах да ти отговоря и се сещам за това ,че Иван писа да го изтесеме преди това,е не го направих.Радвам се че още мога да рева и да хлипам по повод емециите си
Радвам се че мога да пускам емециите ми да изтечат през левия крачол
Силата ми според мен се изразява в това ,че мога да и се надсмивам все още
Знам че съм отговорна за емоциите си
И занам,че все още имам нужда от подкрепа 

Монстер, целувам те по умната главичка! Кефиш ме!
fif42 декларацията ти е добра, само се зачудих това достатъчно конкретна мярка ли е, сравнявайки с декларациите за килограми, понеже тук няма как да си определиш колко косъма на см^2?!

fif42 декларацията ти е добра, само се зачудих това достатъчно конкретна мярка ли е, сравнявайки с декларациите за килограми, понеже тук няма как да си определиш колко косъма на см^2?!
Ти имаш ли силно усещане за предишната гъстота или не? Можеш ли да си по-конкретна?да възвърне гъстотата си на разредените участъци

КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
ivangp:
Не не..тук не съм съгласна.
Е тука пак се обърках..то това грижите и притесненията нали ни показваха емоциии и чувства за изтесване... и отпадаха когато проблема го изтесаме да СЕН-0...и това че ти си му намерил такова простичко решение/поздравления!/-дай сега всички да се обръснем ,така ли?!Само да ти обърна внимание, че липсата на коса си има и своите предимства. Толкова грижи и притеснения ми отпаднаха откак почнах да си бръсна главата.
Не не..тук не съм съгласна.
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
MAG2001,
, нормално че не си съгласна, ама нали пак е въпрос на избор. Решението на Иван в случая не е твоя случай просто.
Аз бях една година с бръсната глава и вярно си е добре, само зимата само с шапки.
Развеселих се темата за косата.
Поздрави

Поздрави
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Епиктет