Моите успехи с ТЕС!

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Мисълта за баща ми ме кара да изпитвам гняв и напрежение!
Правя тес да изчистя мисълта за баща ми ли? :roll:
След тес няма мисъл за баща ми,него го няма :?: :!:
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

" Трябва да работя"- мисъл, появява ти се изневиделица в главата. Няма емоция. Защо ми се появява тази мисъл, с какво е свързана- ТЕСаш и разбираш. ПЕАТ- погледна ли си поне записките или текста даден от Иван, преди да ми дадеш този си пример?!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Имаше някъде една тема,но не я откривам за съжаление,а от там ми остана това именно за мислите!
Иван каза,че може да се работи и по това,но е по лесно да се работи върху чувствата и емоциите!ОК!Изясних се вече!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Alisa написа:
Да тесам да се освободя от нуждата си от любов,все едно да тесам да се освободя от нуждата от живот.
Много сте ми интересни, Vasilka и Angel_K! ( Гена ,сори, ама тук са го написали)! Никой не изисква от вас да ТЕСате "нуждата от любов". Защо се впрягате на това?! Достатъчно е просто да изчистите нещата, които не ви харесват във връзка с вашите любовни перипетии, за да постигнете една слънчева и необременена от негативни емоции любов! Направете го и да видим дали няма любовния ви живот да се промени! Примерно на Vasilka мъжът и да си намери добре платена работа в БГ и да са заедно, а пък при Angel_K, да стане нещо и да се съберете "за винаги"! Не бъдете крайни, в ТЕС се казва, че се чистят нежеланите неща-емоции, мисли(Гена!), физически проблеми, картини...това, което лично на вас не ви харесва и като ги сведете до 0, изведнъж разбирате, че живота ви се подрежда по неподозирано добър за вас вариант...
ТЕС дава свобода, по-скоро ни я връща, не ни ограничава, запомнете го и го разберете правилно!
Обичайте се безпрепятствено! :D
Мисълта за даден човек ви причинява някаква болка,страдание,тъга,самота и т.н.,изчиствайте тези неща и после след като си мислите за него,няма да ги има тези приятни емоции,аз така правя и се чувствам добре.
А за чистене на мисли да каже който е наясно как се прави!
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Гена, какво е "убеждение"?
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

Alisa,

При мен съм ги свел до 0. Но не мога да ги сведа до 0 при другия човек.
Тя си гледа от нейната позиция на майка и е убедена , че не мога да погледна от този ъгъл за да я разбера.
Доказва на себе ли не сина си ли , на майка си ли , че Тя е най-добрата майка и може всичко да изтърпи за да има детето "семейство"
Това си е нейна гледна точка , мога да се опитам да я разбера но не е задължително да съм на 100% съгласен с нея.
"...пък при Angel_K, да стане нещо и да се съберете "за винаги"! " точно това , чака и тя , да се случи нещо да и писне за да вземе решението!
Макар за мен или искаш нещо и го правиш или не искаш и не го правиш.
Искам но изчаквам е равносилно на нищо не правя!
Това е моята гледна точка!
Ако не бе ТЕС , нямаше да пиша тук , нямаше да лекувам сина си и т.н.
Една година ТЕС нищо не е ясно ми е ,че продължавам защото живота продължава не спира , а ТЕС ми помага да виждам неща дето преди не съм виждал и възможности там дето преди ги е нямало!
Но не всички използват ТЕС , ЕГОто е голяма спирачка!
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Angel_K, от всичко което си постигнал е видно, че си наясно с идеята, че като си промени човек отношението и светът (включая и хората в него) ти отвръщат по нов начин. Но докато ние използваме ТЕС и с него по-бързо и лесно преосмисляме себе си, то на другите, евентуално, им трябва или повече време или друг някакъв момент или средство за просветление. Тогава ние можем, ако искаме да се намесим с Прокси, без гаранция за същия ефект като работата върху себе си, но пак е нещо, поне не пречи да опитаме. :lol:
Мисля, че схващаш насоката!
:D
Vasilka
Участник

Мнение от Vasilka »

Казахме си всичко без бой.
Слаби са ни ангелите.
Но пък сме на точното място и Алиса както винаги предлага конкретни решения.
Гени извинявай ,къде се изгуби ,къде е ентусиазма ти :?:
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

Alisa,

Благодаря за идеята , някак си ме бе страх или не вярвах в прокси до онзи ден със сина ми.
Да не спамя тук при мен съм писал...:-)
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Гена, нямах предвид, че с писането задоволяваш нужда за одобрение, а нещо друго. Помисли по въпроса, ако искаш!
И за теб и за Ангел - горе в прозорчетата има едно на което пише "quote"
то се използва, когато искаш да цитираш някого. Копираш желаия текст, пействаш го, после го маркираш и кликваш върху бутона "quote".
Пиша това защото гледам, че цитирате разни хора все използвайки кавички.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
MagicWoman
Активен

Мнение от MagicWoman »

ivangp написа:
MagicWoman написа:
ivangp написа:Ако си любов, как ще разбереш, че си любов! С какво ще се сравниш?
Сравненията са до един момент. След това ги обединяваш и отиваш отвъд дуализма и няма повече нужда от сравнения...
Съгласен съм, само дето не виждам това каква връзка има с моя въпрос.
Отвъд дуализма си и Любов и Омраза и всичко останало и няма да знаеш, че си Любов например. Защото за да се осъзнаваш като Любов, трябва да си в дуализма.
В момента в който наречем нещо с име го правим дуално. :idea:
Безусловната любов няма антипод. За да познае себе си, тя се разделя на двете противоположности - любов и страх. Като люлка на която в двата края се люлеят две деца. Центърът й е отвъд дуализма и там е царството на безусловната любов - Единството. Двата края са основата и гребена на вълната на съзнанието. Когато приемем това, се центрираме и осъзнаваме, че сме Цялото, а тази връзка се усеща като безусловна любов. След това отиваме до периферията, в дуалността, но осъзнаваме ролите които играем и нищо не може да ни нарани, когато знаем пътя към дома...
~ Чудесата които можем да извършим са ограничени единствено от нашето съзнание ~
http://www.nad-dietite.com
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Безусловния страх също няма антипод. За да познае себе си, той се разделя на двете противоположности - любов и страх. Като люлка на която в двата края се люлеят две деца. Центърът му е отвъд дуализма и там е царството на безусловния страх - Единството. Двата края са основата и гребена на вълната на съзнанието. Когато приемем това, се центрираме и осъзнаваме, че сме Цялото, а тази връзка се усеща като безусловен страх. След това отиваме до периферията, в дуалността, но осъзнаваме ролите които играем и нищо не може да ни нарани, когато знаем пътя към дома... :) :idea:
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

ivangp написа: И за теб и за Ангел - горе в прозорчетата има едно на което пише "quote"
то се използва, когато искаш да цитираш някого. Копираш желаия текст, пействаш го, после го маркираш и кликваш върху бутона "quote".
Пиша това защото гледам, че цитирате разни хора все използвайки кавички.
Мерси за урока :-)
Но така поста става много дълъг според мен ...
Но щом държиш така ще го пиша вече.
Макар да имам 3 по Литература , знам ,че когато е цитат е в " " все пак днес е 24.май.
Да ти е Честит и на ТЕБ , и ти си УЧИТЕЛ! :!:
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

За мен лично, когато цитата е в прозорец е по-лесно да разбера, че е цитат на друг човк.
Честит празник и на вас. Всички сме учители и ученици едновремено. :)
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

ivangp написа:За мен лично, когато цитата е в прозорец е по-лесно да разбера, че е цитат на друг човек.
Честит празник и на вас. Всички сме учители и ученици едновремено. :)
Всичко е въпрос на гледна точка нали се сещаш :-)
Да както е казано Човек се учи докато е жив ...
Публикувай отговор