Като се отървя от някаква емоция е после ми е някак странно , сякаш съм преодоляла някаква бариера дето преди не съм могла.. мисловна бариера , ограниченост някаква.Явно се чисти емоцията и с нея убеждението и отношението ми към случката и когато изчезне аз виждам по нов начин нещата..Ако ме разбра

Но не винаги ми се получава точно това ... обикновенно за да стигна до там трябва много да съм тесала поне 30,40 мин без спиране и да съм отпусната , ума ми да не мисли за сто неща ... много е важно да отпусна ума за да се съсредоточа в емоцийте и усещанията в тялото иначе нищо нестава... Случвало ми се е ръцете тотално да ми откажат от тесането без спиране за секунда.Аз тесам легнала даже без възглавка да ми е изправен добре гръбначния стълб и да усещам енергийте си добре.
Да ти кажа за сега с "моя си метод" както аз си го усетих ,че ми действа съм постигнала най-големи резултати.Намери своя си начин както усещаш ,че има някакво движение във вътрешния ти свят.Така правя аз тесам тесам по някакъв начин ,но вътрешно ако не усещам засилване на емоцията или промяна или нещо просто някакво движение спирам няма смисъл.
При Орлин съм била на един тренинг преди 1,2 години за паническите атаки и тревожност.Иначе на терапия самостоятелно,не.
Мойте мисли бяха най-различни.КАто почнем ,че ще нараня родителите ми, че съм откраднала нещо на работа (а аз съм суперрр честна,никога не бих), като съм имала криза пред хора съм си мислила , че всеки един момент може да полудея и да се изложа пред тях и да направя някаква глупост .... и други не ги помня вече , те една или две бяха
Все още ги имам и не винаги се справям с тях.Имам страхове ,които ги поддържат.Тоест ако се справя с главния страх и проблем ,които имам мислите няма да ми се натрапват повече.Като съм спокойна нямам мисли , но имам ли повече стрес и се появяват пак.Разбрах и едно за мислите и тес,че се повлияват като тесам корена и причината(страховете), а не следствието (натрапливостите).Правих грешка ,че тесах всички натрапливи мисли и ги разпъвах като локуми , но колкото повече ги мислиш и размишляваш ,толкова по-зле става ! Най -доброто което можеш да направиш е да започнеш да ги разпознаваш , кое е натраплива мисъл и си казваш на умм, че това е натраплива мисъл или моето окр и така след време мозъка се учи ,че това е обикновенна мисъл тя не е истина и не трябва да и се впрягаш и се образуват нови невронни връзки ,а слабите отслабват но се иска време.Както е минало време да се изградят гадните връзки в мозъка така се иска време да отслабнат .... сложна работа