Всичко,ще се нареди както трябва,повярвай ми!

Бъди търпелива само!
Не знам Ники. Все още нямам такова време да прочета книгата, която тя е чела. Авторката е Марияна Илиева. Ето тази е книжката:http://www.book.store.bg/p26764/tunel-s ... lieva.htmlnikimm написа: Какви са тези импланти?
nia написа:Вяра,
От поста ти разбирам, че вярвяш на традиционната медицина, че в тялото ни съществуват „лоши клетки”, както и че химията забавя развитието им
ОК, природата това сме ние. Съгласна съм. От този извод не следва ли, че ако ние искаме /подсъзателно/ да унищожим себе си, и щом ние сме природата, значи природата иска да унищожи себе си в този случай. А ако природата иска да унищожи себе си в този случай, какво смислено може да има в туморите?!!!! Въпросът ми е към всички.nia написа:Знаеш ли Гена, аз прекарах голяма част от днешния си ден на компютъра с идеята да покажа:
че има за какво да обичаме и да се доверяваме на природата,
че природата не ни е враг и няма разумна причина да се опитва да ни убива,
че няма такава война природа срещу нас, (измислена и до такава степен насаждана с поколения, че дори не смеем да си помислим за обратното),
че природата ще направи всичко по силите си за да оцелеем, стига да не и пречим,
че природата – това сме ние,
и разни такива неща, на които се базират част от най-големите ни страхове, а от там и доста болести.
Дори само един човек да е разбрал какво искам да кажа, пак се радвам, защото знам колко различно се живее с този поглед над нещата. Знам, защото преди 2 години и аз бях замесена в гореспоменатата война и мога да направя разликата, а тя е ооооооооооооооогромна.
Да, но не виждам нищо смислено в унищожаването на щитовидната жлеза, тъй като колкото повече мозъка я унищожава, с течение на време, толкова повече чувствителността ти намалява. А изпаднала в този зимен сън, този мързел, който не знам как да го опиша, и без чувствителност, как ще успееш да нацелиш проблема си, след като откриеш ТЕС? Би ли разпознала от състоянието на зимен сън, спасението в ТЕС? Така без сетива, спяща, тъй като си пълен парцал без пълноценно действаща щитовидна жлеза, как би се излекувала, дори да дойдат добри времена и да срещнеш ТЕС, МЕС и т.н.?nia написа:Как още не им намираш смисъла, бе Вяра, на тези програми?
Когато си изправена пред сложен за разрешаване конфликт, например, щитовидната се разраства за да усили метаболизма ти за да имаш много повече енергия за да го решиш по най-бързия начин (хиперфункция). Ти се справяш и влизаш в лечебна фаза, обаче конфликта рецидивира, и пак, и пак ... Тогава лечебната фаза зависва (не може да бъде завършена), ти стигаш до извода, че няма решаване този конфликт, и тогава за да не се измъчваш повече от липсата на решение, природата те вкарва в програма зимен сън, като занижава метаболизма ни за да можеш да понесеш по-леко неблагоприятния период (хипофункция) докато дойдат по-добри времена (откриеш средство за решаване на конфликта, като ТЕС например).
1. човек не си го прави сам, а пожелава помощ, която му се дава отвън, според гнигите Крионvqra
Alisa, да, еднократен акт било. Снаха ми каза, че за всяко нещо го прави само по веднъж.