След малкия ъпдейт пак съм по правия път и тесам, скоро ще се опитам да резюмирам.
Днес ми е много щастливо и весело!
Чудесен ден!

За твоето подсъзнание, това може да са две различни неща, съответно и първопричини.Въпреки че не се сещам за емоционалния корен, причина за мързела и нежеланието ми да уча, аз моля подсъзнанието си да ми го подскаже.
И двете, нали гледаш разните клипчета, за пари, любов, работа...важното е, много убедително, да си щастлива през това време, или друга силно положителна емоция.без декларация, само се обикаля по точките и на всяка точка се казва по едно утвърждение или със всяко утвърждение се прави по един кръг?
По резултата, разбира се! Нали за това е препоръчително, да го правиш поне 30 дни, по 2 пъти поне на ден.А как да разбера дали съм ги утвърдила?!
Това ми прилича, на страх от отхвърляне и страх от успех, евентуално.С тези детски истории мисля че ми светна нещо, което още не мога да изтълкувам, а именно: като дете, най-вече в детската градина ме брояха за едно от най-умните и надарени деца (или някак си са ми създавали такова чувство), получавах главните роли в разни сценики за разиграване и най-дългите стихотворения за рецитиране, а не исках да бъда по различна от другите деца и да изпъквам, исках да бъда като тях!
Разрови се още в спомените и виж дали някой твой близък не е използвал някой от следните фразиSmarfieta написа:Alisa, много се радвам че писа и в моя дневник, постовете ти винаги са ми звучали много благо!...абе таен фен съм ти
![]()
1. Съгласна, коригирах го!
2. Не мога да си обясня, защо не се сетих сама!?! Хем до скоро правих подобно нещо, сега го замених с моето си!
3. Попитах, защото си мислих че може да има нещо като СЕН, но за положителните емоции, а аз да съм го пропуснала!![]()
Благодаря и на Иван, за подсказката!
Трудно ми беше в случая да приложа ТКФ, защото някак си нямах конкретна случка, просто е запечатано като факт, който просто знам или си спомням без особени емоции.Но се напънах да се сетя нещо и стигнах до една много бледа случка. Потупвайки по точките се опитвах да се сетя още около това, в един момент картината ми стана много ясна и остра, виждах се и аз като дете отстрани, започнах да потупвам точките на детето, после се прехвърлих в друга случка, от по-ранното ми детство, започнах пак да потупвам детето,което беше виновно и изплашено, за да го успокоя.....по някое време задремах. Това ми се случва често, когато размишлявам над проблем/ситуация потупвам точките си и се унасям в дрямка, за 10тина минути!
С тези детски истории мисля че ми светна нещо, което още не мога да изтълкувам, а именно: като дете, най-вече в детската градина ме брояха за едно от най-умните и надарени деца (или някак си са ми създавали такова чувство), получавах главните роли в разни сценики за разиграване и най-дългите стихотворения за рецитиране, а не исках да бъда по различна от другите деца и да изпъквам, исках да бъда като тях!
Ми дойде поредица от питания. Защо таен, какво точно ти пречи да ми поискаш явно внимание или помощ?! (и тук и на лични можешАlisa, много се радвам че писа и в моя дневник, постовете ти винаги са ми звучали много благо! Very Happy ...абе таен фен съм ти Laughing
-наистина хубав момент, за разнищване!ме брояха за едно от най-умните и надарени деца (или някак си са ми създавали такова чувство)....а не исках да бъда по различна от другите деца и да изпъквам, исках да бъда като тях!
Заслужаваш похвала че си се справила с изпита и вяра че ще се справиш с всички препятствия. Само мога да те поздравя с това парче http://vbox7.com/play:fec7d107Smarfieta написа:Миналата седмица бях доста ангажирана, за да седна да чопля и нищя спомени и проблеми и само в движение тесах предимно по пръстите където сваря. Започнах с: желая да се освободя от нагласата в мен, причина за нежеланието да уча, после някак си автоматично превключих на: освобождавам се от нагласата в мен, причина за нежеланието да уча после нежеланието стана неспособност (под неспособност визирах, това че трудно се концентрирам върху това, което чета, трудно запомням, много се оплитам).
През цялото време, сутрин и вечер си тесам убеждения, които сама си съставих и резултата днес е взет изпит!![]()
Как беше успеха мотивира....даааа мотивира!