Да споделя до момента какво се случва с мен използвайки магнезиевото олио.Главата откакто го ползвам има много добра промяна,не ме сърби вече и люспите почти изчезнаха,а червени петна нямам.Мажа си кръста,не че ме е болял,но имах някакви странни усещания,нещо като начинание на болка,схващане и болки във врата,които по скоро ги усетих като се мазах с олиото,не че ми е схванат,просто реших да си го намажа профилактично,мазах си и стомаха,че преди два дена нещо пак ме понаболяваше,вчера бях ок и се чувствах много добре.Лицето също си го мажа,има подобрение разбира се и с него.По гърдите не постоянно,но понякога и там ми излизат червени петна и се люспят,мажа се и там и сега са ок.Сега ще дам и на една приятелка за псориазиса да го използва,да видим на нея как ще и подейства.
Тази сутрин си жабурих и устата!Търпи се,не е чак толкова неприятен вкусът!
P.S.Тези усещания,че имам някакъв проблем в кръста ми са от три дена може би,не съм се тесал за тях и виждах,че ги има като застана в някаква определена поза тогава се усещаха най добре,но след мазането с олио един път днес втори ден не виждам да ги има отново.
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс